YILLIK 110 TL YE ISINMA VE ELEKTRİK MÜMKÜN

Katılım
9 May 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Abilerim ustalarım merhabalar

Yıllar önce uni yıllarında universite ödevi vasıtasıyla sizlerle tanışmıştım.

Bugün izlediğim bir haber yıllarca boş boş okuduğumu ve hiçbirşey bilmediğimi anlamamı sağladı :)

Sivastan ilk okul terk bir abimiz kendi imkanlarıyla hem evinin elektriğini üreten hemde evdeki ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılayan bi cihaz icad etmiş. Hepimizin dünya paraları fatura ödemeye harcaması benimde canımı sıkan bir konu olmakla birlikte beni sivaslı abimizin icad ettiği makineyi nasıl yaptığı ve nasıl çalıştığını öğrenmeye itti

Aşağıda haberin linkini vericem sizden ricam işlem yollarını, nasıl yapmış olabileceği konusunda beni aydınlatırmısınız ? eminimki tüm forum kullanıcı ve hatta tüm türkiyeyi ilgilendiren bir konudur.

http://www.borsamatik.com.tr/haber-detay/yilda-110-tlye-isiniyor/17494/

Sevgiler saygılar
Konuyu yanlış forumda açtıysam affola
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Antifiriz ile nasıl basınç sağlanır ? Buhar kazanı gibi bi mantık mı vardır acaba
her fikriniz değerli olabilir
 
Anlamadığım şu, antifrizi(!) bir sefer ısıttı ve basıncı sağladı. O basınç ile birkaç dakika belki elektrik üretir. Peki ya sonrası?? Sistemin devamlılığı ne şekilde sağlanıyor?? Fizik kuralları der ki, hiçbir enerji yoktan varedilemez. Bu sistemin sürekliliğinin sağlandığına benim inanasım gelmiyor. İllaki akü şarjı azalır. Şebekeden takviye almadan çalışması bence olasılık dışı...
 
Sadece ülkemizde bunların sayısı belkide yüzü bulmuştur. Uzun zamandır şu manyetik motoruda araştırıyoruz ama bi halt çıkmadı.
 
Avantaya alıştırılmış toplumlarda,böyle şeyler normaldir.Kendi kararını ! kendi verip 4 kolluya binen Üniversiteden doktoralı bankerler,bir imzası ! ile 3 kez vatandaşı okşayan ! ordinaryüsler,bizim ülkemizden çıkmadımı ? Malzeme bol olunca ! ,salla ! gitsin.
 
Son düzenleme:
Yine devridaim masalı. Eskiden definecilerin hayali şimdide devirdaimcilerin hayalleri devam ediyor. İnşallah doğrudur. Adam 30 bin lira değer biçmiş doğru olsa 30 milyar eder yazık.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst