Yetiştirilmek üzere iş aranıyor

Katılım
17 Ağu 2010
Mesajlar
630
Puanları
1
Şu an Ege Üniversitesi Ege MYO Kontrol otomasyon programının 2.öğretim bölümünde okumaktayım okulumun 3.senesi olup çalışmaya her hangi bir engeli bulunmamaktadır.Sadece sınavlara gitmekteyim.Şu anda pano imalat sektöründe çalışıyorum ancak yeni iş deneyimlerinde kendimi mcc plc pano çizim,plc programı yazma konusunda ve hmı Scada gibi alanlara kendimi yönlendirerek geliştirmek istiyorum.
Teknik olarak kumanda bilgim iyi düzeyin üstünde diyebilirim.Plc konusunda üniversitede schneider twido kullanıldı scada olarak vijeo citect, hmı da vijeo designer ile çalışmalarım oldu.Analog sinyaller, transmitterler vs... tecrübem yok ama bilgim var.Eplan çizimi bilmiyorum ama bahsettiğim gibi kumanda mantığım çok iyi denilebilir tek sıkıntı programı kullanmak onada kısa zamanda bulaşacağım.Proje okumayı biliyorum.Okuldaki bilgiler elbet yetersiz ama şundan eminim öğretildiği taktirde yapamayacağım hiç bir şey yok.Yetiştirildiğim taktirde hem kendime hem size başarılı olacağıma inanıyorum.
Maaş konusunda, şu anki maaşım gayet iyi olmasına rağmen maaştan ziyade kendimi yetiştirmeyi düşünüyorum.Maaş konusunda bir sıkıntı yok....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,256
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst