Yerli Türk YOM SCADA

yomlab

Üye
Katılım
15 Ağu 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
49
Yerli otomasyon ürünlerimiz hakkında tüm bilgiler sitemizde ( www.yomscada.com ).
Kaliteli, Hızlı, Kolay, Esnek ve Uygun fiyatlı mı? Siz karar verin lütfen.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bu Scada ile diğer marka Plc lere bağlanabilir miyiz?
 
@EFESU Ustam. Elimde bir adet plc var bununla birlikte Yomsacadayı demo denemek istiyorum. Bunun için sitesindeki verilmiş olan paketlerden hangilerini kurmalıyım.
 
Demo talebi yaptım cevap geldi indirdim ve yükledim. Ufak bir problem oldu ama sağolsunlar Teamviewer ile bağlanıp sorunu çözdüler. Haftaya yeni sürüm çıkacakmış onuda iletecekler. Allah razı olsun Çok ilgilendiler.
PLC marka modelim Delta 28sv elimde boşta duruyor onunla haberleştirip uygulamayı denemek istiyorum. İşverene güzel bir sunum gerçekleştirip ikna edersem hayırlısıyla birkaç yüz i/o ihityacımız olacak kısmet olursa artık.
 
Proses konusunda biraz anlatın hocam yardımcı olalım. Bilgi paylaşımıda olmuş olur.
 
@EFESU ustam resimdeki modbus simulatoru indirip kurdum farklı birkaç scada ile bu simulatöre bağlantı kurabiliyorum ama YOMscada ile başaramadım.
Bununla ilgili ufak bir bağlantı videosu çekmeniz mümkünmüdür?

Modbus Simulatör.jpg


Proses konusunda biraz anlatın hocam yardımcı olalım. Bilgi paylaşımıda olmuş olur.
Çalıştığım fabrikanın daha büyük bir yerleşkeye taşınacak olması nedeniyle yeni yerfde scada kullanmayı planlıyorum ve ben fabrikanın geneli için bir scada oluşturacağım. Burada çeşitli markalarla yapılmış makinalardan ve 20 civarı teraziden alacağım bilgilerle bir ürün maliyet raporu oluşturmayı, oluşacak arızaların telefonlara mesaj ve mail yoluyla bildirilmesi ürün takibi gibi detaylı bir oluşum kurmayı planlıyorum.
İşveren buna çok olumlu ama bir okadarda çekimser yaklaşıyor bende ona scada ile yapılmış bir sunum yapmak ve scadanın esnekliğini ve kullanılabilirliğini göstermek istiyorum.
Sağolsun Cebral bey çok yakından ilgileniyor telefondan hertürlü desteği fazlasıyla veriyor YOMscadayı denemek isteyen ve kullanamakta tereddüt edenlere şunu söyleyebilirim ki telefonla ve Teamiewer üzerindenverilen destekle gerçekten 10 numara diyebilirim en azından 1 defa denenmeyi hak ediyor zaten deneyeninde kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst