Berkcan Berk

Siemens Temsilcisi
Katılım
1 Tem 2014
Mesajlar
42
Puanları
1
Konum
İstanbul
Beckhoff Endüstriyel PC’ler, I/O bileşenleri ve sürücü teknolojileri fotovoltaik ve CSP (Yoğunlaştırılmış Güneş Enerjisi) sistemleri kurulumuna yönelik komple bir kontrol çözümü sunmaktadır.

TwinCAT otomasyon yazılımı, EtherCAT, hızlı Ethernet endüstriyel haberleşmesi ve PC tabanlı kontrol teknolojisi etkili ve düşük maliyetli çözümün kapılarını size açmaktadır. Hem bireysel takip cihazları hem de solar tesislerin ağ şebekesi dengeli ve verimli bir güç kaynağı sağlanmasına yardımcı olur.

PV ve CSP Sistemleri Saha montajı için PC-tabanlı Kontrol
Beckhoff.com: Solar Teknolojiler

Rüzgar türbini üreticileri ürünlerini rekabetçi tutmak için pazarın sürekli değişen taleplerine ayak uydurmak ve maksimum esneklik sunmak zorundadırlar. Beckhoff'un PC ve EtherCAT tabanlı kontrol teknolojisi 5 MW büyüklüğüne kadar 25.000 'in üzerinde rüzgar türbininde kullanılmaktadır. Dünya genelinde neredeyse her 3 rüzgar türbininden biri Beckhoff ile kontrol edilmektedir.

Beckhoff’un PC tabanlı kontrol teknolojisi ve otomasyon komponentleri, Norveç “North Cape” dondurucu soğuğundan İç Moğolistan’ın kavurucu sıcağına kadar farklı iklim koşullarında 5 MW büyüklüğüne kadar rüzgar türbinlerinde tercih ediliyor.

Rüzgar Türbinleri için PC-tabanlı kontrol
Beckhoff.com: Rüzgar Türbinleri
Renewtech rüzgar türbinleri
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst