Yeni Mezun Elektrik-Elektronik Mühendisi ve Öneriler

blackday

Üye
Katılım
30 Ağu 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhaba bu yıl İstanbul Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinden iyi bir derece ile bu sene mezun oldum.

Elektronik ve haberleşme opsiyonunu seçtiğimden dolayı öncelikli olarak yazılım veya network alanında kariyer hedefim olmakla birlikte diğer alanlarda da çalışmaya istekliyim. Yalnız bu iki alanda da bilgilerim sadece temel düzeyde olduğu için yetiştirilmek üzere iş aramaktayım.

Mezun olalı bir ay oldu, sürekli kariyer sitelerini karıştırmaktayım, yalnız şirketlerin istediği nitelikler çok fazla. Özellikle benim istediğimde alanlarda deneyimsiz yetiştirilmek üzere eleman arayan şirket neredeyse yok. Aynı zamanda sizlerden iş bulma sürecinde nasıl bir yol izlemem gerekiyor, geçmiş deneyimlerinizden faydalanmak da isterim. İş bulana kadar geçen sürede kendimi geliştirmek de istiyorum bana ne tavsiye edersiniz bu konuda, neler yapabilrim neler öğrenmem fayda sağlayacaktır? Şu an boşluktayım ve gerçekten severek yapacağım bir işte çalışmak için can atıyorum.

Bu süreçte sizlerinde yardımınızı rica ediyorum.

Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
 
Bence çok geç kalmışsın ama zararın neresinden dönersen kardır. Bakalım üstatlar ne diyecek
 
aslında yazılım ve network alanında daha çok bilgisayar mühendisleri iş bulabiliyor.o yüzden bu alanda iş bulmak gerçekten zor.mobil haberleşme firmalarında iş çıkabiliyor ama yabancı dil önemli.
 
Ben de elektronik mühendisliğinden 1 ay içerisinde mezun konumunda olacağım. Ancak nasıl bir yol izlemeliyim başvurulara ciddi anlamda başlamalı mıyım yoksa çıkış belgemi beklemeli miyim bilemiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,551
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst