Yeni Elektrik-Elektronik Mühendisi Ne Yapmalı?

Öncelikle tek mesajı olup bu konuya yazan arkadaşlara selamımı gönderirim. Benim mesajlarımı görüyorsanız arama yaptığınız konular kpss ve memurluktur.

Şu an ibb de çalışıyorum, evet özelde de çalıştım liseden beri çalışıyorum. Kendi işim derken serbest olarak çalıştım. (Tiyatro metin geliştiriciliği üzerine). Evet şu an kamuda ki avantajı hiç bir yerde bulmadım.

Kamuda ki maaşların düşük olduğunu düşünmüyorum, bunu derken elbet ücretler çok iyi değil ama genel piyasa şartları içinde çalışma koşulları açısından kıyaslarsak ücretler çok kötü diyemem. Maaşlı işlerin çok büyük bölümü böyledir. Yüksek ücretli işler istiyorsanız, bazı şeylerden feragat edeceksinizdir. Bu da ölümlü hayatta değer mi o sizin takdirinizdir.
 
a.s forumu okuyan arkadaşlar bundan sonra hangi tecrubelerle yazdiginizi bilmiş olurlar.
mesajlariniza bir lafim yok gayette güzel yazıyorsunuz.
 
şuan burada yıllar önce akıl veren ve akıl danışan arkadaşların durumunu merak ediyorum, dostlar nerelerdesiniz, idealleriniz mi yoksa harbi kpss kasıp kazandınız mı? durumunuz nedir cidden merak ettim
 
Merhaba arkadaşlar. Tarih 03.05.2017 epey zaman geçmiş, an itibariyle bir roman edasıyla konudaki tüm cevapları okumuş bulunmaktayım su gibi aktı geçti :) O zamanlardan bugünlere kalan dostlar var mıdır şu anki düşüncülerinizi bilmek isteriz, haliyle köprünün altından çok su aktı :) Bu konuya ilk açıldığında 2012 Mart Ayı idi, üniversiteye hazırlanıyordum, şimdiyse haziran da mezun olup elektrik elektronik mühendisi olarak piyasaya giricem, o zamanki meslek kargaşaları şu an da var ve üstüne ülkemizde çok fazla değişiklik,dalgalanmalar vs. oldu :) Olayları günümüz şartlarında tekrar tartışılması fena olmaz :)
 
gerek yok yine kpss ilk önce kpss...mesajı 2012 de yazan arkadaş kayıp mı ne oldu acaba ?ç...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,039
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst