Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merve-istanbul kullanıcı ismi tamirci_06, zombicoder2014, turkcoder, xxlxxl, dursunyaman, benmalmiyim_ha ve sistemteknik kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Missy, Dienen ve Tellegen kullanıcı isimleri aynı kişiye ait çoklu üyelikler olduğu ve reklam çalışması yaptığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
[MENTION=263040]Protarge[/MENTION] isimli kullanıcı başka bir üyeye hakaret ettiği için forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
@Protarge isimli kullanıcı hakaret ettiği ve kişisel atışmalara neden olduğu için forumdan 30 gün uzaklaştırılmıştır.
 
teknikprojee kullanıcı ismi merve-istanbul, tamirci_06, zombicoder2014, turkcoder, xxlxxl, dursunyaman, benmalmiyim_ha ve sistemteknik kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
fatma_dogan_burg kullanıcı ismi teknikprojee, merve-istanbul, tamirci_06, zombicoder2014, turkcoder, xxlxxl, dursunyaman, benmalmiyim_ha ve sistemteknik kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
theelektrik, gaggoş, evrenyurttas, bayanelektrik ve ayser kullanıcı isimleri birden fazla üyelik alıp reklam yapmak ve polemik yaratmak suretiyle forumun amacı dışında kullanımı nedeniyle süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Aniilsah2013 isimli kullanıcı reklam yaptığı gerekçesiyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
Fırat0623 kullanıcı isimli üye uyarılara rağmen sürekli olarak aynı içerikli konu açmaya devam ettiği için forumdan 4 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst