Yapacağım evin maketi.

ŞEF

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
26 Haz 2007
Mesajlar
1,967
Puanları
806
Yaş
64
Kısmet olursa memlekete ev yapmaya niyetlendim. Evin mimari projesi bana aittir. Çizdiğim projeyi memlekette inşaat mühendisine götürdüm ve projeyi aynen uyguluyoruz. Proje çizimi bitmek üzere. 10 gün sonra gidip, belediye ruhsat işlerini halledeceğiz. Evin mimarisi eski Osmanlı konakları tarzında olacak.
Arazi hafif eğimli olduğu için en altta yarı bodrum oluyor. Girişte zemin kat ve üstte de çatı katı olacak.

Daha fazla anlatmaya gerek yok, maketin videosu aşağıda. Haaa yazmayı unutuyordum, maketi de ben yaptım.

 
Çok teşekkürler Mustafa ustam, sağolun. Allah (c.c.) isteyen herkese nasip etsin.
 
mehmet abi en önemli detay tam atölyeyi unutmuşsun diyecektim. onuda düşünmüşsün :)

Allah güle güle oturmak nasip etsin
 
Çok teşekkür ederim sayın Murath sağolun.Benim için en önemlisi atölyedir, hiç unuturmuyum sayın Murat. İstanbuldaki atölyem kömürlükten bozma 4 m2. Yapacağım atölye tam 100 m2 oluyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba sn.ŞEF'im; kendi tasarımınız da olan bu yeni evinizde güle güle oturun.Maketi çok şirin olmuş,gerçeğinin de öyle olacağından hiç şüphemiz yoktur.Maket olarak da çok güzel tasarım olmuş,Allah güle güle oturmayı da nasip etsin inşallah.Daha iyilerine layıksınız.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
Sayin Şef herseyi çok güzel dusunmussun. Inşallah hayata geçirmek te maketi yapmak kadar kolay olur. Yapım asamalarindan ve maliyetlerden bizleri de haberdar edersen aynı hayali kurabilir ya da baslamadan bitirebiliriz.

Bir de güzel Yurdumun hangi bölgesinde hayata geçecek bu proje rüzgar alan bir bölge midir? Proje de türbin de var mı? Resmi makamların yaklaşımı nedir?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst