Yangın Dedektörlerinin Değiştirilmesi

korayyil

Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
15
Puanları
1
Merhabalar,
Fabrikamızda NOTIFIER marka AFP-400 panel ile birlikte kod ve sayılarını aşağıda verdiğim ürünleri kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla alarm sistemimiz analog, bozuk olan dedektörlerimizin yedeklenmesi için Notifier ürünleri satan bir firmayla görüştüğümde söz konusu ürünlerin üretimde olmadığını, yerine de başka bir yeni model dedektör öneremediklerini söylediler ve sistemi tamamen konvansiyonel sisteme döndürmeyi önerdiler. Fakat ben sistemi tamamen baştan kurmak yerine sadece dedektörleri değiştirerek işimi çözebileceğimi düşünüyorum ancak ne marka ve model kullanacağım konusunda emin değilim. Notifier dışında bir markanın dedektörlerini mevcut dedektörlerimizle değiştirmem mümkün mü? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Pull Station NBG-12LX 17 Adet
Insulator ISO-X SLC 21 Adet
Alarm Horn H12/24 10 Adet
Smoke Sensor FSP-751 18 Adet
Smoke/Thermal Sen. FSP-751T 7 Adet
 
Yönteminiz çok itici ve rahatsız edici olsa da azminize hayran oldum. Aynı konu için, hatta virgülü dahi farklı olmayan copy paste bir mesaj için 14 farklı konu altına üşenmeyip yapıştırmanız takdire şayan.
 
Cok fazla eleman sayın yok notifier kullanıulacak kadar caplı bir firmada calsıyorsun sanırım,cep telefonunu değiştirdiğini düşün :)
sistemi değiştir gitsin bu tür sistemlerde dedektör uyumu zor bir ihtimal.ihtiyacın varsa özelden yazarsın yeni siteme..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst