Windows kurma, sürücü, program yükleme ve virüs dertlerine SON!!!

elektronikmuh

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
2,234
Puanları
1,866
Yaş
46
Windowsunuzu, sürücülerinizi ve istediğiniz programları sisteminize kurduktan sonra stabil haldeki sistemin birkere Norton Ghost program ile sistemin Ghostunu aşağıda anlatılan şekilde aldıktan sonra artık sistemde bir sorun meydana geldiginde sistemin backup ını tekrar yükleyerek windows kurma, sürücü bulma, programları tekrar yükleme, virüs bulaşma dertlerinin hepsine son verebilirsiniz. Geri yükleme sadace 10Dk. gibi kısa bir sürede gerçekleşiyor.
Artık windows a bişey olcak derdinden kurtulun...
 
Acronis True Image 2009 ya da 2010 indirerek MS-DOS ile boot yapmakla uğraşmassınız. Ayrıca Ghost SATA diskleri tanıma konusunda oldukça problemli. Ghost eski bilgisayarlarda ya da robot disklerini backuplamak için vazgeçilmez bir uygulama. Ancak şimdiki çoğunluk bilgisayarların SATA olduğunu düşünürsek evde kullanım için yeni sürümler gerekiyor. Symantec önceden güzel programlar yazıyordu ama yeni versiyonlarını beğenmiyorum.
 
Fabrikadaki oporatör bilgisayarlarnın hepsinde kullanıyoruz.güzel bir uygulama.
 
Peki dos ortamındamı çalışan program iyiydir yoksa windovs ortamındamı hangisi saglıklı bekap alır ????
 
Eğer diskleriniz Sata ise Acronis True image kullanabilirsiniz. Bu programların ikiside çok iyi. Ama Ghost yalnızca DOS tabanlı çalışıyor ve söz konusu sürümde SATA desteği yok.
 
Eğer diskleriniz Sata ise Acronis True image kullanabilirsiniz. Bu programların ikiside çok iyi. Ama Ghost yalnızca DOS tabanlı çalışıyor ve söz konusu sürümde SATA desteği yok.

Ben yeni sürümünü kullanıyorum, daha önce de yıllarca bu versiyonu kullanmıştım. Şimdi Norton Ghost 14 kullanıyorum. Bazen ayda 15-20 kez sistem kurduğumu düşündüğümde süper birşey.
 
acronis boot kullanımı çok rahat ve basit 3-4 tıkla backup ve recovery yapabiliyorsunuz ...acranis 2010 ile tüm windows sürümlerini backup yapabilirsiniz...
 
Norton ghost 9 ve 2003 den sonra acronise transfer oldum, 6 yıldır gereksiz olarak format kullanmıyorum, bu image programlarının ikiside iyi, fakat acronis son derece iyi diyebilirim...
 
alternatif olarak bılgisayarın c sine deepfrez de kurulabilir
 
yedekleme programı gibi mi veriler 100gb ise programda 100gb lık bir alanmı kullanıyor..yoksa nasıl geri getircek..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,298
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst