Windows 7 32 bit pro da kopyalarken bu dosyayı kopyalamak için yönetici izni saglamalısınız diyor.

Katılım
13 Ara 2009
Mesajlar
26
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar,
Win 7 32 bit pro kullanıyorum ve harici harddisk ten veri kopyalarken "bu dosyayı kopyalamak için yonetici izni saglamalısınız" diyor. Harddiskim 3 bolumlu. E ile F ye ulasırken G deki bircok dosyam ve klasorumun isminin rengi sarıya dönmüş ve bunlarda kopyalama problemim var. Standart siyah olanlarda problem yok, dosyayı acıyorum ve videoları oynatabiliyorum (E ile F dekilere).
Başka pc de denedim yine aynı. Yani pc ile ilgili olmadıgını sadece harddiskin G sürücüsü ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Virüs de değil herhalde. Birkaç şey denedim olmadı. Çözebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkurler herkese...
 
Merhaba Arkadaşlar.. Herhalde kimsenin başına böyle bir iş gelmemiş ???? :( :S Yaklasık 1 aydır forumlarda, internette arastırmama ragmen bir cozum bulamadım isminin rengi yeşil olan EFS dosyalarını kurtarma ile ilgili. Veri Kurtarma merkezine de gonderdim diskimi analiz için. Maalesef dosyaları kurtaramıyorlar :S Cözumu mumkun degıl herhalde. EFS li dosya olusturan arkadaslar (bilerek ya da bilmeyerek) format atmadan once 2 kere dusunsun...
 
Active undelete, recuva gibi silinen dosyalari kurtarma programları var parali. Onlar yardimci olabilir belki
 
Active undelete, recuva gibi silinen dosyalari kurtarma programları var parali. Onlar yardimci olabilir belki
su an zaten dosyalar ve klasörler harici HDD de gorunuyor zaten. yeşil renkte ve içerigine erisemiyorum. Ustelik bilerek de şifrelemiş değilim işin tuhaf yanı. Format sonrası boyle oldu. yaklasık 25-30 GB bir veri soz konusu. Advanced efs data recovery ile bi deneyeceğim harddisk veri kurtarma merkezinden gelince. onları da deneyebilirim alçak mühendis.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,155
Mesajlar
915,502
Kullanıcılar
449,900
Son üye
adidas2131

Yeni konular

Geri
Üst