windows 10

EMREKOZAN

Üye
Katılım
24 Eki 2015
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
26
Konum
konya
yeni bir bilgisayar aldım windows on işletim sistemiyle geldi .bilgisayar fazla işlem yapınca dondu alt f4 , ctrl alt del , yaptım bişe gelmedi işlem yavaşladı sonra sıkıldım ve güç dümesine basılı tutup kapatım tekrar atmak istedigimde ise acılmıyor ve bios ayarlarına giriyor bilgisayar acaba hardisk yanmış olabilirmi veya sorun ne dir nasıl düzeltebilirim ?
 
dostum sıfır bi bilgisayarın var.bence hiç kafanı yorma.ya işletim sistemi çökmüştür.ya yazılımsal bişeyden kaynaklanmıştır.bu çalıştırdığın bi progamdanda olabilir, işletim sisteminin kendisindende olabilir.kısacası olabilirde olabilir...ama madem yeni aldığın yerle görüş garanti kapsamında tamir yaparlar neyi varsa.bi sürü şeyden olabilir.görmeden uzaktan bişey demekte yanlış olur.harddiskin falanda yanmazdı diye düşünyorum çünkü harddisk bilgisayar kasılınca yanmaz öyle.genelde donanımsal bişey olursa arızalanır.ciddi bişey olacağını sanmıyorum.iyi günler kolay gelsin.
 
Bilgisayarın kurtarma tuşunu araştır bul ve sistem geri yüklemeyi dene. Açtıktan sonra windows 10 indirip temiz kurulum yap. Dizüstü ilk geldiğinde birçok gereksiz program var makinayı kasıyor. 2012 windows 8 yüklü bilgisayarda birçok kez yaşadım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst