Wincc Scada v7 Haberleşme Sorunu

dincer41

Üye
Katılım
14 Ara 2009
Mesajlar
49
Puanları
1
Yaş
45
Arkadaşlar wincc v7 kullanıyorum.yeni yeni öğrenmeye başladım..benim sorunum şu;wincc de hazırladığım projeyi bir türlü cpu314 le haberleştiremedim.simülasyon kullandığımda haberleşme oluyor.fakat gerçekte olmuyor.ekran görüntüsü aldım.Netpro da mpı hattına pc stationu dahil edemedim.bu konu hakkında yardım edebilecek birisi var mı?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
öncelikle PLC ile haberleşmede pc ye takmış olduğun CP kart modeli nedir. PLC kısmında (connection) mpi hattına pc eklemene gerek yok, kullanmış olduğun cp kart nedir?
 
berfin_bar ,arkadaşım yardımın için teşekkür ederim.konuyu çözdüm.
mef3000 ün daha önce verdiği cevapla konu çözülmüştür.yöntem şu şekilde:
----denetim masasından set pg/pc interface ''access point of application ''
MPI wincc > pc adapter MPI yap.bunun altındaki pc adapter MPI yı seç.propertiesi tıkla local connectionda, connection to: kısmı com3 değil usb seçili olmalı.----
 
WhatsApp Image 2017-07-25 at 16.24.53.jpeg
 
Winccexplorer da bir problemim var plc lerden sıcaklık ve devir bilgileri gelip program üzerinde hepsini görüyordum ve değişiklikler yapıyordum ancak şuan yükleme tamamlanamadığı için bu işlemleri gerçekleştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,610
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst