WinCC Flexible'de sayfa içinde sayfa nasıl açabilirim?

Katılım
11 Haz 2007
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar WinCC Flexible nin böyle bir özelliği varmı, bir componenti falan, biyomusunuz? WinCC de var ama bunda hhiç karşılaşmadım.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Senin oluşturmak isteğin sanırım Pup-Up, bu işi tam olmasada Fecaplates oluşturarak çözebilirsin. Oluşturduğun Fecaplates'i visible yaparak bir koşula bağlayabilirsin. Fakat oluşturduğun fecaplates'i koşul gerçekleştiği zaman hareket ettirmen mümkün olmuyor.
 
Hımm. Bi deneyeyim. Teşekkür ederim. Dediğim gibi acaba bunu yapabilen bir componenti varmı onu merak ettim. Çünkü kullanışlı bir özellik.
 
Herhangi bir ek özellik gerektirmiyor. Flexible'da mevcut. Menü çubuğundan "crate fecaplete" diyerek olutrabilirsin. Kolay gelsin..
 
rudes arkadaşım elinde örnek varsa paylaşabilirmisin.
Birde ben ekranda animasyon yapmak istiyorum bunula ilgili bir fikrin varmı ?
 
Bu konuda group özelliğini de kullanabilirsin. sayfanın içinde bir dikdörtgen çiz ve açılacak sayfayı bu yeni dikdörtgenin içinde oluştur. daha sonra dikdörtgen ve içindeki herşeyi seçip sağ tuş tıkla ve group de. artık tüm şekiller tek bir componenet halini alacaktır. daha sonra bu komponentin visibility özelliğini kullanarak isteğin zaman yeni bir sayfa açıyormuş gibi çağırabilirsin.
 
arkadaşlar bende s7 1200 eğitim seti var ve burada wincc programıyla ilgili kullanım bilgisine veya bir kaç örneğe ihtiyacım var
yardımcı olursanız çok sevinirim

******@hotmail.com yardım ederseniz çok minnnettar olurum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst