Win 2013 Otomasyon Fuarı 2. Fazındaki Standımıza Tüm Üyelerimizi Bekleriz

2 ay önce vefat eden babamı, fuarın son günü rüyamda görmüştüm onun etkisi ile pazar günü fuarda robot gibiydim, Büyük ihtimalle bahsettiğiniz durum pazar günü olmuş olabilir. birde 4 günlük fuarın yorgunluğu vardı üzerimizde kimse tarafından yalnış anlaşılmak istemem bu durumdan kırılan üyelerimiz olduysa hepsinden tek tek özür dilerim.

Saygılarımla
Murat YENER
 
Son düzenleme:
Fuarda pazar günü forumdan Sn. Murath ile ben vardım. Sn. Elektrofizikçi sizi hatırlıyorum. Sınav çıkışı geldiğiniz için yorgunluğunuzu farketmiştim. Siz de belirtmiştiniz bu hususu zaten. Geliş saatiniz tahmini 16:45 gibiydi. Fuar kapanış saati 17:30 olmasına rağmen salonlarda standların toplanması, hatta yerdeki halıların dahi sökülme işlemi başlamıştı. "Geciktiniz" anlamına gelen sözler sarfedilmişse sebebi budur.
Ama Sn. Bunyerdem sizi hatırlayamadım. Kusura bakmayın.
Kimseden birşey esirgeme gibi bir niyetimiz yoktur. Hiç bir art niyetimizin olmadığını bildiğinizin farkındayım. Hafta içi iş yorgunluğunun üzerine 11 saatlik gece yolculuğu, cumartesi tüm gün ayakta durmanın verdiği yorgunluk da eklenince pazar günü ister istemez sizlere yansıttığım olumsuz karşılamalar olmuş olabilir.
İstemeden de olsa "Beklentinizi karşılayamamışsak" özür dileriz arkadaşlar. Nasip olursa gelecek sene telafi etmeye çalışırız. Ne demişler:
DOST acı söyler...
 
Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar merhaba,

Bir çıkar gözetmeksizin kontrolkalemi.com mesleki forum sitesi gibi bir varlık faydasının farkında olmayan tuhaf insanlarla karşılaşmak her zaman mümkündür, anormallikleri normaldir.

Ön ayak olduğu için kontrolkalemi.com paylaşım sitesinin nimetlerinin farkında olmak lazım gelir. Hele hele forum yöneticilerinin fuarda stand açıp zamanlarını da ayırmaları övülecek bir davranıştır.

Kendi fikrimce standa uğrayan üyeler, kontrolkalemi.com yöneticilerinden bir takım promosyonlar bekleyeceklerine kendilerinin hediye vermesi daha doğruydu. Bu eksikliği fark ettim. Bilgi paylaşımına ön ayak olan yöneticiler bunu hak ediyor çünkü.

Cumartesi günü standa uğradım, değerli meslektaşlarımızla çok kısa süreli ayakta biraz sohbet ettik. Zamanım çok dar olduğu için fazla duramadım. Yönetici arkadaşlarımızı gönülden ve yürekten tebrik ediyorum.
 
Bu seneki fuarda var mıyız.
Win 2016 Otomasyon
 
Bu seneki fuarda var mıyız.
Win 2017 Otomasyon
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst