Vrv klima yardim

slmn

Üye
Katılım
7 Nis 2011
Mesajlar
133
Puanları
1
Yaş
49
Konum
manavgat
Daikin vrv klima dis unite devamli duruyor ariza gostermiyor dis uniteyi devamli yikiyoz oyle calisiyor gece 23 e kadar odalari sogutamiyoz devamli yikamakdan baska ne yapabiliriz
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Devamlı yıkama yüksek basınç demektir.

kondenseri yıkadığınıza göre

1- Fan motoru doğru düzgün çalışıyor mu?
2- Gaz şarjı gramına göre yapıldı mı?
3- Kondenser basıncını ölçen transducer doğru değer iletiyor mu ?
4- Cihazın dış ünitesinin bulunduğu yerde sıcak hava dışarı rahat atılıyormu yoksa kondenserin attığı hava geri dönüp cihazı boğuyor mu?

öncelikle bunlar kontrol edilmeli. Cihazın basma basıncı kontrol edilmeli. Normal değerlerdemi irdelenmelidir. Birde şunu söyleyeyim kondenserin sürekli su ile yıkanması kötü bir durumdur. Oksitlenmeye neden olur. Alüminyum lameller deforme olacaktır. Bu ara Antalya merkezden selamlar..
 
Aleykum selam ustam fanlar bir calisiyor 2 3 saniye sonra devreden cikiyor devamli ayni gir cik yapiyor yikarsak ozaman fanlar calisiyor sogutmaya basliyor dis unitenin oldugu yer havadar sicak hava rahat atiyor. Servis gelmesi lazim ama isler siki oldugu icin gelmiyor ama klima gece 23 24 arasi sogutuyor hava serinleyince
 
fanları devreye sokan kondenser sıcaklığını okuyan sensör olabilir sensörde hata olabilir bu nedenle kondenser fanlarını doğru süremiyor olablir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst