Voltaj regülatörü

H.Kali

Üye
Katılım
17 Şub 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar trafoya 2000 metre uzaklıkta bahçem var 1300 metre ye kadar olan kısmı pansi iletgen yani 1300 metre son direk . Ben geri kalanına yer altı alminal 3x70+50 kablo gömdüm 700 metre fakat 3 kw güçte gerilim düşümü oluyor voltaj 180 lere kadar düşüyor benim sorum enerji aldığım noktaya uygun güçte bi regülatör taksam birde bahçeme taksam sorun olurmu.. yani karşılıklı iki regülatör çalışırmi...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Teşekkür ederim cevaplarınız için yani hat başı ve hat sonu regülatörü bir sonuç getirmez mi arkadaslar
 
Hat başındaki regulatörün bir anlamı yok. Zaten orada voltaj normal. Sorun anladığım kadarıyla uzun hattan kaynaklanan gerilim düşümü.
 
Pompa dalgıç pompa mı? Dalgıç değilse elektrik sorunları ile uğraşmak yerine dizel pompada kullanabilirsiniz.

Şuan kullandığınız motor kaç kW? Diğer yükler ne kadar?

Saygılar...
 
Merhaba sayin acemi arkadaşım kusura bakmayin bir süredir girmedim foruma .. benim bahçem deki toplam gücüm 4000 waat ve kullandığım pompa dalgıç 2.5 kw
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst