Vetric cut 2d icin cnc karti.

woodwork

Üye
Katılım
28 Tem 2014
Mesajlar
109
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaslar daha once actigim konulara verilen sifir cevapla rekor kirdim. Okudum biraz bir kisim sorularda takildim. Cnc ci otomasyoncu olmayacam muhtemelen makinami yapinca forumada ugramayacam. Lutfen bana yardim edin su makinami tamamlayayim.
Elimde;
-miller
-mil tutuculari
-lme uu lar var.

Geri donusyu yok yani aldim bikere.

Elektroniklere geciyordum ki
Lpt mi? Usb mi? Basligini gordum. Bende laptop var. Vetric cut 2d yada basit bi outocad ten kesip cikaracam modellerimi. Tb6600 alacaktim ki laptopta lpt girisi yok. Usb lpt donusum dusundum ama onada mach3 icin olmaz denmis. Vetric gibi bi programda sinyal sorunu yasarmiyim donusturucu ile.Yardim ederseniz mutlu olurum. Butcem 50 dolar yani tb6600 alacak kadar.
 
O bütçeye Tb6600 ve paralel port ile devam etmen gerekiyor o zaman.:)Uygun bir ücrete 2.el masa üstü ile işini rahatça halledersin.
 
LPT portlu bir bilgisayar ve TBxxxx ile devam ...
 
Tesekkur ederim. Laptoptaki express cardlar hakkindaki gorusunuz nedir? Bir baslikta kesin olmuyor diger baslikta ise yaptim oldu cumlelerini okudum. Sizin tecrubeleriniz varmı bu konuda.
 
Bide rica etsem 2 kisa sorum var onada cevap verebilirmisiniz?
Tb6600 daki spindle cikisina lazer diodlu modulumu baglayabilirmiyim? Lazer sabit gucte calisacak sadece desene gore kapanip acilacak.
Bu iki eksende limit switch kullanmam sartmi referans aldigim tasarimda limit switch goremedim. Lazerblade darkly labs referans tasarimim.
 
Evet bağlayabilirsiniz. Limit switch şart değil.
 
Tesekkur ederim .. Alışveriş zamanı.
 

O kart mach3 ile calismaz usbcnc de calisir onunda liasansi sorun cikariyor galiba kendi sitesinde bu kartlar icin uyari vardi
 
1. kart usb değil ! paralel port , usb soketi 5Volt besleme için .
2. kart @ramerturk un dediği gibi , mach3 ile çalışmaz !
3. kart tek motor için step/dir ile çalışır yani paralel port ile çalışır.
Ama arabirimi yok ihtiyacı da yok , ama paralel porttan uç almasını bilmeniz lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst