Vestel WMS 1000T Hazır + Bitti Işığı Yanıp Sönüyor.

bu bilgiyi forumda sayfada cevaplamışlar yazılanları iyi oku
 
IMG_20130801_191525.jpgilgilendiğiniz için teşekkür ederim . meşgül ediyorum kusura bakmayın . değiştirmem gerekenler işaretlediklerim mi ? tekrar teşekkürler iyi günler.
 
eger motor dengesız hızlanıp duruyorsa kartta bır problem yoksa motor takosu catlamıs olabılır takoyu kontrol et kardesimm
 
Aynı sorun bende de var. Rezistans 2-3 saniye ısıtıyor ve devreden çıkıyor. NTC 12 Kohm ısıtınca 2 kohm ye düşüyor. Role çalışıyor. NTC nin hızlı düşüşü normalmi. Kondansatör sorunlu olabilir mi. Teşekkürler.
 
benzer bi sorun bende de var.makina soğuk programında yıkıyor.ancak herhangi bir derecede yıkamaya başladıktan 3-5dk sonra 4 ve 8 numaralı lambalar yanıyor ve sönüp makina işleme devam etmeye çalışırken.motor tam dönecekken tekrar 4 ve 8 yanıyor ve duruyor.rezistans kesik değil ve akım geliyor.sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
 
çözüldü.
1,5 mf lık kondansatör değiştirildi.sorun düzeldi.gerçi aynısından bulamadım.arızalı olana 0,82 mf lık bi tane paralel bağladım sorun kalmadı.ayrıca makina sıkma esnasında su boşaltırken hataya düşüyordu.bu sorun da buna bağlıymış.o da düzeldi.şu an hiç bi sorun yok.
herkese teşekkürler
 
Makina 5-10 dakika çalıştıktan sonra hazır+bitti ışıkları beraber yanıp sönüyor.forumda biraz araştırma yaptım ntc yada rezistans arıza olduğu yazılmış.rezistans ve ntc yi ölçtüm sağlam.rezistans 28 ohm ntc ise 17kohm gösteriyor.kartı söktüm acaba kartta ısıtma rölesi ayaklarında lehim atığı vs. Varmı diye karttada bir sorun göremedim.konu hususunda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,820
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst