Vaillant KOMBİ arızası lütfen acil yardım

zvez

Üye
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
55
Vaillant Turbo tec pro Kombi 3 yıllık
ısıtmasında sorun yok fakat eskisi gibi sıcak su alamıyoruz
su ılık bile değil
suların çok soğuk olmasından kaynaklanaiblirmi ?
kombinin ışıkları normal yanıyor arıza vermiyor
teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kombilerde arıza olmasa da zaman zaman temizlenmeleri gerekiyor. Aksi takdirde yeterli ısı vermiyor. Ayrıca düzenli bakımın da gerektiğini söylemişlerdi bana benim kombimdeki ısıtma sorunu bu şekilde çözüm kavuşmuştu. Arkom Kombi'den destek almıştım fakat bu firma Kocaeli'nde. İsterseniz yalnızca telefonla da destek alabilir veya yakınlarınızdaki kombi servislerine sorabilirsiniz.
 
Ben vaillant mobil servisim. Öncelikle bukadar sene içersinde Şebeke basıncı değişmiş olabilir. kaç lt su akıyor kullanılan bataryadan? Bunun ölçümü yapılsın. eğer dk da 2 lt den fazla su geçiyor ise kombi altından şebeke su hattından kısma yöntemi ile ayar yapılsın. Devam ediyor ise servis çağrılsın. Gaz ayarlarına bakılsın ve en Son 2.eşanjöre bakılacak.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst