Uygun fiyatlı Akıllı Röle

Eray KIRIMLI

Katılımcı Üye
Katılım
18 Eyl 2006
Mesajlar
866
Puanları
56
Yaş
43
Arkadaşlar piyasadaki en ucuz akıllı röle markası ve fiyatı nedir. 6 yada 8 giriş 4 çıkış ve FBD dilinde yazılabilmesi tercihimdir. Analog input olmasına gerek yoktur. İyi çalışmalar dilerim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bana önerilen plc lere ve akıllı rölelerin programlama dillerine baktığımda benim işimi görecek kapılar ve bloklar bakımından zelio soft un yanına yaklaşabilen yok buna siemens logo dahildir. En yakın Teko akıllı rölenin zelio akıllı röleye yaklaşabildiğini gördüm. Zelio akıllı röle ve Teko akıllı röle için fiyat tekliflerinizi bekliyorum.
 
Turkiye de uretilen GMTCNT marka PLC leri de inceleyebildiniz mi?
 
melikenes kardeşim zaten bana benim msjımdan önce msj atmıştın ne ergonomiksin ne akıllı rölesin nede bana uyacak kadar ekonomiksin sağol kardeşim bildirimin için
 
Bu kriterlerden hepsini mi ariyorsun? Yoksa on planda olan fiyat mi?
 
melikenes kardeşim bana fbd si zelio soft kadar iyi ve ekonomik bir akıllı röle lazım eğer var ise böyle bir portföyün benimle iletişime geç lütfen.
 
En iyi akilli role siemens logodur.essegi agaca bile cikarir.
 
Aziz kardeşim onunlada çok uğraştım ama benim istediğim blok u 0BA8 de var digerlerinde yok buda cokta kullanışlı olmadigi anlamına gelir zelio yada millenyumda boyle bir sey yok gayet kullanışlı ve menüleride çok pratik
 
Son düzenleme:
melikenes kardeşim bana fbd si zelio soft kadar iyi ve ekonomik bir akıllı röle lazım eğer var ise böyle bir portföyün benimle iletişime geç lütfen.

Selam FBD en kolay nasıl öğrenirim tr kaynak tavsiye edebilirmisin dijitalde ledder iyi gidiyor fakat analog çıkış eklersen direk FBD oluyo baya sıkıntıdayım.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst