ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ_SERGİSİ GÖRÜNTÜLERİM

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,185
Puanları
181
Yaş
39
Fuarlar kısmında konuyu açtım ama alakası olduğu için burada da açmak istedim. İyi Seyirler.

******************

Merhaba arkadaşlar. Yine yeniden yeni bir etkinlikle karşınızdayım. İstanbulda gerçekleşen ULUSAL HİDROLİK VE PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİNİ son gününde ziyaret. ettim. Hızlandırılmış bir MEKATRONİK kursu aldım ve çok verimli oldu benim için... Aynı anda başka salonlarda aktiviteler olduğundan tercih yapmak gerekiyordu...

Sergi alanı kısmında ise ilgili sektör firmalarının ürünleri vardı. Kursdan sonra gezmek çok güzel oldu, bir şeyler öğrendiğimi farkettim. Çektiğim bazı görüntülerimi yine sizlerle paylaşıyorum... Beğenmeniz dileği ile... İyi seyirler... İZLEME DE KALIN!

www.elektrofizikci.com

 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba paylaşımlarınızı dikkatle ve severek takip ediyorum ,sizin kadar meraklıyım araştırma geliştirmeye fakat anadoluda olmamdan dolayı bu tip fuarlara ve eğitimlere katılma şansım malesef az,oransal hidrolik valfler ve kontrol devreleri hakkındada eğitim verildi mi merak ediyorum ve son olarak bu tip eğitimlerin tarihlerini nasıl ve hangi adresten takip edebilirim acaba?saygılar.
 
...oransal hidrolik valfler ve kontrol devreleri hakkındada eğitim verildi mi merak ediyorum ve son olarak bu tip eğitimlerin tarihlerini nasıl ve hangi adresten takip edebilirim acaba?saygılar.

Aldığımız eğitim özel bir şirket tarafından normalde kurumlara 3 günde verilen bir eğitim imiş. Biz baya yüzeysel olacak şekilde yarım günde hallettik. Mesela elektrik akımının oluşumu gibi ayrıntılara girmedik. Valf lerde ise genel özellikleri anlatıldı, özel olara kgirilmedi, oransal veya diğer özellikli valflere... Çalışma metodları, konumları, yolları v.s. gördük..

Ben daha çok fuarları takip ediyorum. Bu eğitim de fuar kapsamında verildi, eğitimler ücretli olduğu için pek ilgimi çekmiyor :) Fuarları ise genelde elektrik elektronik makine ve enerj iüzerine olan etkinlikleri kendi sitemde derliyorum, ilgilenirseniz oradan takip edebilirsiniz...

Teşekkürler...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,216
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Geri
Üst