Trafo klemens kutusu ile Trafo koruma Hücresi Klemens bağlantısını bilen?

Katılım
29 May 2008
Mesajlar
80
Puanları
1
Yaş
39
Elimizde 630 KVA BEST trafo ve elimsan marka sigortalı Trafo koruma hücresi mevcut.
Yalnız kitapçık olarak bağlantı şemasını bulamadım.

Bu nedenle ,buchols , termik vb. korumaların trafo klemens kutusundan , trafo koruma hücresine bağlamak için gerekli olan bağlantı şeması var ise belirtebilir misiniz?
Yok ise bir kağıda el çizimide olabilir.Klemens etiketi ve kablo kesiti belirtilmek suretiyle.


Şimdiden teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhabalar tarfo hermetik trafo dahili trafo olduğundan turuncu bir klemens kutusu var 1 den 12 ye kadar klemens var term stop term alarm gaz alarm gaz açma yağ seviye alarm yağ seviye açma diye mevcut olması gerekir ve 1 no kontak 2 ortak uç 3 kapalı kontak olarak klemens kutusunun kapağında nasıl bağlantı yapılacağı mevcut ve 1x12 lik kablo ttr veya antigron yeterli 1.5mm lik kablo olur ve kruma hücresinden + olan uç gelecek no kontakları yani açık kontaklardan sinyalleri alarak kesicinin açma bobini enerjilenerek gerekli korumayı sağlamış olruz ve insallah yardımcı olabilmişimdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst