Tp-link modem arızası

silent59

Katılımcı Üye
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
519
Puanları
56
Arkadaşlar akşam yüksek güçlü simşek çarpması sonucu modemim devre dışı kaldı enerji ışıkları yanıyor fakat internete bağlanmıyor yerine yedek bir eski modemim vardı bağladım çalışıyor yani hatta sorun yok elektronik bilgim sıfıra yakın ama şüphelendiğim bir parça var sorun ondan kaynaklana bilirmi acaba telefon hattında dutuyor omaj vermiyor yüksek gerilim koruyucu gibi bir şeymi bilgi veren olursa sevinirim...

Aw5Z99.jpg


HBUlnB.jpg


lRK02z.jpg
 
Merhaba

Büyük ihtimelle !!!
Yazılım sorunu , uçmuş ( Bios silinmiş ) ya yazılım yüklenecek veya çöp yenisi

Kolay Gelsin .
 
görüşler için teşekkürler bugün iş yerinin kart tamirini yapan arkadaşlara gittim o parçanın normalde acık olması lazım oldugunu söylediler problem @arkaplan arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle yazılımsal darbeyle kendini sildi yada entegrelerinden biri yandı pc ilede modemin arayüzüne ulaşılamıyor zaten yenisine saglık diyecez yapacak bir şey yok olan 100 tl ye oldu sadece bize bir şey olmasın...:D:D:D
 
Garanti olsa bile yıldırım gibi hasarları garantiden yapacaklarını sanmıyorum. Yinede destek için aramakta fayda var. Belki garantiden olmasa bile uygun bir şekilde tamirini yapabilirler. ( zannetmiyorum ama umut..)
 
@confickerbelasi fikir için teşekkür ederim şimdi destek biriminle görüştüm problemi tarif ettim canlı destek birimleri var cahat şeklinde bayada ilgililer cihazın seri numarasını verdim garantide gözüküyormuş cihazı yollamamı istediler kargoyu onlar ödüyormuş çihazın içini açtım dedim problem değil garantiden yaparız dedi :D:D cihaz kontrol edilecek problem görülürse yenisi yollanabilir dedi sonuçta kaybedecek bir şey yok cihaz nasılsa işime yaramıyor faturaya bile gerek yok dediler seri nosu yetiyormuş..
Benim aklıma gelen cihazı yıldrım etkilerine karşı incelemek istiyor olabilirler diye düşünüyorum..
 
en iyi müşteri ilişkileri TP-Link'te var değişim garanti geçmiş olsun.
 
Vay be.. Böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum .. Ne diyeceğimi şaşırdım hem içi açılmış hemde yıldırım yemiş bir elektronik cihazı garantide değerlendiriyorlar ya bir yaşıma daha girdim.

Biz bırak yıldırımı voltaj dalglanmasını bile kabul etmezken adamlar aşmış.
 
pazartesi cihazı yollayacam bakalım sonucu burdan yazarım aynı promlemi yaşayan arkadaşlar için bir yol olur..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,331
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst