Toz Boya Tesisi

redbullife

Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
110
Puanları
1
selam:

Çalışmış olduğum firmanın boya tesisinin aydınlatma armatürlerini değiştireceğim.Nasıl armatür kullanmalıyım....
şuan ki aydınlatma armatürleri iş güvenliği tarafından sökülmesi istendi
ra0o5x.jpg
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ampul kısmı açık olduğundan,kapalı istiyorlar hatda etanj floresan armatür söyledi
 
+90 (212) 220 8574 Oğuz bey, İşi aydınlatma armatürleridir. Eski mesai arkadaşım. Seve seve bilgi verecektir. Direkt konuşup bilgi almanız daha faydalı olacaktır kanaatimce.
Hatta selamımı iletiniz:)
 
Son düzenleme:
Etanj kapaklı olması lazım. Mümkünse kalitesiz markalardan uzak durun. Sıcaktan dolayı etanj kapaklar zamanla matlaşıyor. Bir de boya tozu yapışıyor. Zamanla içine de boya kaçarsa, balast boya sarıyor. Lambaların flaman kısımları da.
Bir de armatürleri biraz aşağıya sallandırın(fırınınız doğalgazlı ise) çünkü doğalgaz havadan ağır bir gaz değil ve tavanda birikir.
 
Elektrostatik Toz Boya Tesislerinde beyaz ışık kullanmanız önemlidir. Rengin ve ürünün üzerindeki hataları kolayca görmenizi sağlar. Elektrostatik Toz Boya Tesisi nin ışıklandırması kadar, Boyama Kabinleri nin de aydınlatması iyi olmalıdır.

Toz Boya Pişirme Fırını nızın yanma odasında termoblok var ise doğalgaz fırın içerisinde salınmamış olacağından ışıkları aşağıda sallandırmanız gibi bir yöntem gereksizdir ki termoblok sistemi olmayan Toz Boya Pişirme Fırınları na İGDAŞ doğalgaz vermiyor. Dolayısı ile normal etanjlar ile güzel bir aydınlatma sağlayabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,107
Mesajlar
915,025
Kullanıcılar
449,808
Son üye
Baharnev

Yeni konular

Geri
Üst