topraklama çubuğu nasıl sökülür

nefret34

Üye
Katılım
25 Tem 2007
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bu topraklama çubuklarını nasıl sökecez bizim şantiylerimiz başka yerlere gideceği için çubukları bırakmak istemiyorum onları nasıl sökebilirim içinizde bilen varmı ??
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
eğer çubuksa çubuğun uç kısmında büyük vida vardır. Ona sağlam bi halat bağla ve güçlü bir makinayla tereyağından kıl çeker gibi çıkarın ya da etrafını kazarak çıkartın :)
 
Etrafını tazma kürekle boşlatın biraz. Sonra da çakma yönünün tersine çektirin güçlü bir makinayla (Veya tamamen kazma-kürekle çıkarttırın.)
 
Topraklama çubuğunu güzelce bi sula zemin yumuşasın daha sonra traktörlerin hidrolik koluna bir halatla bağla ve bükmeden çıkar.kolay gelsin.
 
ergenekon cephaneliği var diye 155 e ihbarda bulunun,polisler gelir söker.Siz de onlar gidince çubukları alırsınız :)

Bu sitede ki en güzel mesajları yazan Mustafa kardeşime allah bir ömür boyu baht açıklığı versin ve tez zamanda hayırlısı ile yuva kurmayı nasip etsin:)

Mustafa'nın metodu daha zahmetsiz katılıyorum:p
 
polisler birşey bulamadığında yanlış ihbar diye tutanak tutulur ve bunun akabinde telefon kayıtları incelenir.:) bunlar işin şakası.

çubuk boyu 1 metre kadarsa çubuğu çekiç ile dört yöne doğru vurursunuz. akabinde çubuğu biraz yukarı çekersiniz. sonra yine 4 yöne çekiç vurup çekersiniz. çubuk çıkana kadar bu işlemleri tekrarlarsınız. ancak bu durumda çubuk hasar görecektir. kolay gelsin.
 
Topraklama çubuğunu güzelce bi sula zemin yumuşasın daha sonra traktörlerin hidrolik koluna bir halatla bağla ve bükmeden çıkar.kolay gelsin.

Bence de ıslatmanızda fayda var
 
arkadaşlar konuya dönersek iyi olur

topraklama çubuğunu etrafını biraz kazın ve ıslatın sonra vidalı bir kelepceyi sıkı bir şekilde monte edin sonra varsa ekskavatör boomu ile çekin yoksa şu jcb tipi kepcelerde veya düz kepce ile yukarı doğru kaldırın
1m'den uzun ise traktör hidrolilği yetmez söküp tekrar kaldırmak zorunda kalırsınız buda cubuğun zarar görmesine neden olabilir
 
arkadaşlar hepinize teşekur ediyorum çubukları sökmek için sabırsızlandım açıkcası :D benim uygulama yapabileceğim halat veya benzeri bişey bağlayıp çekmek heralde çunku kullanmış olduğum çubukların 3 ad asfalta çakılı onun için bunların etrafını eşmek baya zahmetli olur makine yardımıyla çekmek daha iyi olur gibime geliyo.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst