THYTRONIC NA011

Katılım
14 Eki 2010
Mesajlar
51
Puanları
1
Salam
Degerli uyeler
THYTRONIC NA011 relesinde ayarlamalarda problemimiz var. 6kV hucrede akim trafosu 3000/5/5/5A - dir.Bu akimin qiymetini relede ayarlamaq olmur max 1000A olur.Amma gosterir ki 5000A-e qeder ayarlamaq olar.Bunu nece etmek olar?
Tesekkurler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
06.04.2011 tarihinde azerbaycandan bir arkadaş (sanırım aynı kişi) bu problemi thytronic firmasına bildirdi ve sorun olarak bahsedilen problem çözüldü! Azerbeycandaki üretici firmanın türkiye bölümü röleyi test etti ve ayar sahasının belirtilen değerleri sağladığı görüldü.
Eğer röle iyi incelenir ise böyle bir problemin olmadığı anlaşılır.
 
Bende bir Thytronic kullanıcısı olarak böyle bir sorunla karşılaşmadım.Devreye aldığımız ürünlerin hiçbirinde(34 adet) sıkıntı yaşamadık,kullanım kolaylığı ve teknik destek açısından herkese bu röleyi tavsiye ediyorum.!!
 
Sayin claw666
Oncelikle ilgilendiyiniz ucun tesekkur edirem.Dediyiniz kimi dunen thytronic ile elaqe saxladiq.Problemi hell etdik de,amma anlamadigim 3000A ayarladiqdan sonra relenin ekraninda 3000 HATA yazisi cikdi.Bu gun hucrelerin oldugu yere gedilib.Gunun sonunda melum olacaq.Umarim bu problem yerinde hell olur.Bu gune qeder biz de thytronic ile problem yasamadiq.
tesekkurler.
 
Bende bir Thytronic kullanıcısı olarak böyle bir sorunla karşılaşmadım.Devreye aldığımız ürünlerin hiçbirinde(34 adet) sıkıntı yaşamadık,kullanım kolaylığı ve teknik destek açısından herkese bu röleyi tavsiye ediyorum.!!

skywalker84 arkadaşıma katılıyorum. Thytronic büyük gelişme gösterdi ve heryerde kullanılmaya başladı. Bunda kullanım kolaylığı ve sorunsuz olması büyük rol oynuyor. Herkese tavsiye ediyorum.
 
Arkadaslar bahs etdiyim problem hell oldu,sisteme gerginlik verildi,sistem isledi,amma relede 3000 HATA yazisi qaldi! Bu gelecekde problem yaratmazki?
 
Arkadaşlar Merhabalar
TYHTRONIC NA011 Rölelerimiz ile seçici koruma yapmak istiyoruz. Röle koordinasyonu için yardımcı olabilirmisiniz ? Dikkat edilmesi gereken hususlar,püf noktaları vs.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,471
Kullanıcılar
449,890
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst