Tesisatima akü yetersiz geliyor ne yapmam gerek?

nuriekz

Üye
Katılım
29 Eki 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
31
Aracimda 50A akü mevcuttur. 3400w anfi, 800w subwoofer, 300x4 mid takimi vardır. Fakat bunlar calistirildiginda aracim göz kirpmaya basliyor. Bazen calismiyor sabahleyin. Fakat anfi kablosunu cikardigimda rahat calisiyor. Akumu degistirmeden bu sorunu kapatisorle nasil cozerim? Kaç faradlik kapasitör kullanmak gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bataryanızı yerine sığabilen en yüksek akımlı ile değiştirin. Anfi kablosuna bir şalter takın ve boşta çalışma akımını ölçün. Cihazın katoloğundaki boş çalışma akımı ile karşılaştırın. Kapasitör ile bu durumu çözemezsiniz. Araç çalışıyorken kullanırsanız daha uzun süre gider. Yine de yetersiz kalırsa şarj alternatörünüzü daha yüksek güçlü ile değiştirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst