Termal kamera

zurnab

Üye
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar işletmemizde alçak gerilim ve orta gerilim tesistında kullanılmak şartıyla termal kamera alacağız.yani hem kablo , bara
trafo termal bağlantıları ,pano içi, tmş şalter, kontaktör,kesici ayırıcı v.s. Yani her türlü sistemde kullanacağız . önereceğiniz bi marka tip model varsa lütfen yardımcı olun.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Termal Kameralarda Chauvin Arnoux CA1884 serisini öneririz. 4 tip termal kamera mevcut. 250 derece sıcaklığa kadar, 600 derece sıcaklığa kadar, 1000 ve 1500 derece sıcaklığa kadar ölçüm yapabilen cihazlar mevcut.

Performans.

- Sıcak ve soğuk noktaları otomatik algılama

- 160x120 50Hz.

- Ölçüm değerlerini etkileyebilecek değerlerin otomatik ayarlanması.

- Alarm değerleri atayabilme imkanı.

- ISOTHERM fonksiyonu

- 250 dosya içerisinde 1000 resmi hafızada saklama kapasitesi.

- USB portu üzerinden PC'ye data ve görüntüleri aktarma.

- Video kablosu ile harici monitorlerden görüntüleme imkanı.

- Dataları analiz için Raycam Raporlama yazılımı.

C.A 1884 Termal Kamera - Portatif Ölçüm Ürünleri - SGE Mühendislik -- MÜHENDİSLİK ÖLÇÜM İLE BAŞLAR ANALİZ İLE DEVAM EDER VE AKSİYON İLE SONUÇLANIR
http://www.sgemuhendislik.com/Uploads/DC_CA1884_GB.pdf
 
bana sorarsanız flukenin yeni termal kameraları var gayette güzel onlardan lamnızı tabsiye ederim
 
Son düzenleme:
Merhabalar

Bu piyasa artık çok gelişti ve fiyatlar ucuzladı. Önemli olan konusunu iyi bilen ve sizi iyi yönlendiren bir firma ile çalışmanız

Tuana Mühendislik
 
Ben fluke aldım Ti10 çok güzel bir cihaz fiyatıda özelleiğine göre gayet iyi Netes'te ihsan bey fazlasıyla yardımcı oluyor.Üstelik 2mt. düşmeye karşı garantili.ESGİN MÜHENDİSLİK-BURSA
 
ölçüm yaparken sıcaklıklardaki dengesizlikler elbette sorun teşkil ediyor, bunun haricinde dengeli ya da dengesiz olması hallerinde üst sınır kabul edebileceğimiz değer nedir?
sigorta girişlerinde, ek yerlerinde, kablo genelinde, motor bağlantılarında gibi.ya da ayrım olmaksızın her noktada en yüksek değer sabit midir?
daha önce de sorulmuş bu soru, sayın yaşlı uzman bakır kabloların 70 dereceye dayanabileceğini yazmış. 70 her durumda alacağımız bir değer midir yoksa ölçüm yapılan noktaya göre değişkenlik gösterebilir mi?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst