Telefonla Açıp Kapama yapma

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sayın akadaşım, tarlada su motoru çalıştırmak için böyle bır cihaz alıp, sıvı seviye, pako da koyarakhem manuel hemde cepten çalıştıracak panoyuda yaptık, çalışırlığını kontrol edebildik ama tarladaki sulama işi başka sebeplerden dolayı yapılmayacağı için panoyu veremedik. elimizde kaldı eğer çalışma sistemınde değişiklik varsa ufak bir değişikliklerle sana verebiliriz.
 
merhaba sayın bekir kuçukaydın sızın bahsettığınızı softstar pano olarak yaptım 12 kwatt motorlar için tek bir kontrol kartı uzaktan yakından motoru açıp kapatabılıyorum saat kurabılıyorum termik attı elektrik kesıldı mesaj alabılıyorum son kullanıcıya burada önemlı olan piyasası teknolojıyı kullanarak yapılabılıyor ama pazar önemlı çiftçinin birinci derecede istedığı tarlasının boyu çapı buyuk olanlar için soyluyorum örnek bir kılometre sulama motoru panosu tarlanın bır ucunda ben sekiz kilometreye su basan çiftçilerı gordum örnek bukadar uzun mesafede sulama yaparken arıza veya sulama hattını değiştirmek gerektığınde bizim cihaz devreye gırıyor cihaz yoksa sekiz kilometre arabayla gıdıp motoru kapat gel boruları değiştır zaman kaybı çiftçinin tek istedığı aç kapa birde saat kurma cihazda başka özellıkler eklesekte çiftçi kullanmıyor sesli yanit motorun koruması filan hiç ılgılendırmıyor çiftçiyı ilgilendırmıyor demekle her çiftçi için değil %15 ı geçmiyen kişiler teknolojiyı harfiyyen kullanmayı ıstıyorlar bu kesım içinde teknolojıyı kullanıp motor kumanda pano vs bence mantıklı değıl ıyı geceler dılıyorum
 
tekin126 size katiliyorum bu isi ticari olarak yapacak arkadaslara tavsiyem hedef kitleniz ciftci ise genelde yasli insanlar oldugundan hem ucuz hemde kullanimi sade olmali. Birde ya kendiniz monte edin yada cok guvenilir bir eleman kullanin cunki genelde biraz cahil olduklari icin kendinizi guvendirmeniz zaman alacaktir. Basarilar.
 
Yukarida ciftci insanlar icin biraz cahil kelimesini kullanmisim cevap hakki dogmasin. Bende koylu ve ciftci bir ailenin cocuguyum o sebebden kimse alinmasin selamlar.
 
Peki ben birşey soracağım bu kontrol 8den fazla olabilirmi mesela biraz abartı olur ama 20 mesela veya 15 yoksa telefonda tuş 9 oldgu için maksimum 9 mu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst