Telefon hattı nda elektrik

mehmetaliu

Üye
Katılım
16 Kas 2013
Mesajlar
711
Puanları
6
Arkadaşlar ev telefonu hattındaki elektriği kullansam fatura artar mi? Ve ya bu yasal mi? Çok teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
yasalmı bilmem ama hırsızlık olduğunu biliyorum.
 
Hırsızlık, yazılı kanunlar ya da toplumsal meşruiyet düzeyinde mülkiyeti kendine ait olmayan bir taşınır malı, izinsizce alıkoyma, kullanma, nesneden menfaat temin etme işidir.Tüm dinler tarafından da yasaklanmış bir olaydır. Ekonomik değeri olan her türlü enerji de, taşınır mal sayılır ve hırsızlığa konu olabilir.
 
Teşekkür ederim. Bilsem yapmadım bir hata ama neyse öğrenmiş oldum.;):D
 
Ama ben bilmiyorum. Aslında yasal olmayan şeyleri hiç sevmem :). Zaten onu da kesintilerde kullanacaktim hırsızlık olmasa.
 
Ayrica sadece led ve role uzerinde kullandım. Bu da en fazla 1 dk. :)
 
Elektrik Var Tabiyki İçinde Ama 12 Mi Kaç Bilmiyorum İşin Dini Yönünü Söyleyecek Olursam Evinde Aboneliğin Olsa Bİle Sonuçta Oradan Kaçak Çekiyorsun Hakkın Olmayan Birşey vede Benim Hakkımı Orada Kullanıyorsun Beni Geçtim O Telefon Hattındaki Elektriği Kullanmaya Hakkı Olan 76 Milyon Kişi Var Tabi Bunun Daha Tüysüz Yetimide Var Onları Katmadık Yani 1 2 TL İçin Ahirette 76 Milyon Kişiye Hak Vericem Dersen Buyur Kullan :D Ha Şunuda Söyleyeyim Ben Hakkımı Şimdiden Haram Edicem Tabi Bilmeden Kullananlar İstisna Bunu Lisedeyken Sıraya Yazı Yazanlarıda Dahil Edebiliriz O Sıralarda Sen Ben Otorabileceği Gibi 75.000.998 Kişide Oturabilir Onlarında O Sırada Hakkı Var Çünkü
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst