Telefon Formatlama zararlı mı?

mehmetaliu

Üye
Katılım
16 Kas 2013
Mesajlar
711
Puanları
6
Arkadaşlar,
Telefonumu fabrika ayarlarına sifirlayacagim. Verileri silmek dışında bir yan etkisi olur mu?
 
Rehberin sim e kayitli olsun yada verilerini yedekle bunlar haricinde bide interaktif bankacilikta kullandigin sifrelerini bi yere not et gerisi onemli degil fabrika ayarlarina donmek tele zarar vermez aksine ram i rahatlatarak telefonu canlandirir.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Kablolu veya kablosuz bir modemi, şifreyi unutup tekrar fabrika ayarlarına getirmeniz ne kadar riskli ise telefon için de ayni risktedir.(Veri silinmesi dışında) Kolay gelsin.
 
icindeki flash rom bir bad sector yaparsa gorurum seni. iki gunde bir format iyi degildir. gerektiginde yap. ve isini bilen bir kullanici hic formatlamadan yillarca kullanir.-misal ben:) .-
 
Ben attım bile format:)
Ama yılda bir. O da gerekirse
Çok teşekkür ederim
 
Merhaba.Çok aşıya kaçmadıkça, yani modemi 1-2 defa fabrika değerlerine tam getirip (RESET'lemek) pek zarar da veremez,ayni şey telefon için de geçerlidir,ama bunu o kadar da kafanıza takmayın,ben sadece uzak bir benzetme yapmak istemiştim.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
ylda bir sadece format atiyorsan aorun olmaz. modemi ise her gun atsan da bir sorun olmaz
onemli olan yazilim ya da dosya silip yukleme,
telefona da bagli.misal xperia da tum diski silebilirsin bunu her gun yapan var. cihazi bozar bu. mumkunse sadece ayarlar sifirlama yoluna gidilmeli.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst