Teco İnverter

arkadaşlar bu makinayla çalışan varmı bu makinanın para metrelerini netten indirdim ama çalışmasında istediğimmşeyleri yapamıyorum mesela panel üzerinden çlıştırdoğom halde uzaktan tek anahtarla çalıştıramıyorum bilen arkadaşlar varsa görüşelim teşekkürler şimdiden ilginize

Öncelikle Harici çalıştırma yapabilmek için Kontrol kartı üzerinden SC klemensi ile 1 numaralı uç arasına anahtar buton ekleyiniz. Sonrasında Sn-04 parametresini 0001 yapmanız yeterli olacaktır. Bu Sn-04 parametresi hem çalıştırma hem frekans belirleme için kullanılmaktadır. Başka sorularınız olursa yardımcı olurum.

Saygılarımla...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
seyit 06 arkadaşım daha önceki mesajlara bakarsanız zaten sölediklerinizi yaptığımı görürsünüz
 
Anladığım kadarı ile bu cihazda katalog bilgilerinden baktım, belli güçlerde sınk source seçimi var eğer sizdeki cihazdada bu şekilde bir jumper veya switch varsa bunu kontrol etmelisiniz. Döküman ve katalog bilgilerine alttaki siteden ulaştım. Bu sınk source var ise 24v ile 24vg ölçmeniz gerekmektedir. 24v ölçemiyor iseniz harici inputlar dediğiniz gibi çalışmaz. iyi çalışmalar dilerim.

http://www.tecowestinghouse.com/drives/docs.aspx
 
Paylaşım için teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,247
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst