taşlama motoru

Katılım
31 May 2016
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
33
herkese merhaba elimizde taşlama motoru var eski bir model. Bu motoru ve etiketini boyamışlar ve başka bir projede motor ihtiyacım var ancak devri onemli bu motorun hesaplayabilmem veya ölçebilmem mümkün müdür yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Optik temassız takolar var, benzer çap ve boyuttaki makineleri referans alabilirsin.
 
taşlama moıtoru dedıgınız, demırcı/tornacılarda kullanılan zımpara motoru denen, iki tarafı zımpara taşı takılan motorlar ise 3000 anma devırlı (2800 devır gibi), yok canavar tabir ettiğimiz taşlama mıotorları ise; 18000 devırdır. Eger bu dedıgın motor faal ıse buraya takılan taşa bakın, (kutusuna veya satıcı tezgahında)kullanma devrini yazar.
 
elimde takometre yok gücünü ve devrini cektiği akımdan hesaplayabilirmiyim ? piyasadaki makinelere baktım deviri 3000 dir diye tahmin ediyorum gucunden emin olmak için akımını ölçsem yeterli olur heralde
 
0.75 veya 1 hp dir genelde..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,816
Kullanıcılar
449,592
Son üye
E.E.M.

Yeni konular

Geri
Üst