T.C Milli Eğitim Bakanlığı Projesi Megep Ders Notları(2.04 gb pdf , 982 ders)

salihhh

Üye
Katılım
30 Haz 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
69
Mesleki Eğitim Geliştirme Projesi

Mesleki Eğitim Gelişrime Projesi kapsamında hazırlanan ders notlarını sizinle paylaşmak istiyorum. Hazırlanan konular Mesleki liselerde makine teknolojisi , elektrik-elektronik , endüstriyel tasaım , deniz araçları yapımı , metal işleme , bilişim teknoloileri , biyomedikal cihazlar , fotoğrafçılık ve motorlu araçlar teknolojisi başlıkları altında okutulan toplam 982 ayrı dersin notu linklerde verilmiştir.Bu dersler sadece teorik konuları değil direk çözüm odaklı uygulama konularını da içermektedir. Örneğin bir para sayma makinasının mekaniği yada tv kart arızası tespiti gibi konular da mevcuttur. Her konunun sonunda ayrı ayrı testler bulunmaktadır. Ayrıca konu aralarında ufak Quiz tarzı sorularla anlmayı pekiştirmektedir. Her ders belirtilen başlık içinde bir alt başlık oluşturacak şekilde konulardan oluşmaktadır .

Örn: Elektrik-elektronik klasöründe "doğru akım güç kaynakları ve motorları"
Makine teknolojisi klasöründe "imalat ölçüsü alma" ,"dokum dereceleri"

gibi altbaşlıklardan 982 tanesi mecuttur. Her ders yaklaşık 80-90 sayfalık pdf lerden oluşmaktadır.

Meslek liselerinde yada üniversitenin mühendislik alanlarında okuyan arkadaşlara son derece faydalı olacağına inanıyorum. Bende elektronik mühendisliği öğrencisi olarak sıkça bu kaynaklardan yararlanıyorum. umarım sizin de işinize yarar.

Arkadaşlar ayrıca tüm bu büyük dosyaları indirmeden derslerden birkaç rnek görmeniz için tek olarak birkaç ders ekledim. Burdan inceleyip beğenirseniz indirme şansınız olabilir.

Arkadaşlar hazırladığım bu toplu megep dosyalarını Megep kısmına koymak istedim ancak konu açmak yasak sanırım buraya ekledim. umarım yanlış yapmıyrum..

Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.
 
Bir elektrik-elektronik mühendislik ögrencisinin derslerde cok işine yarayacak kaynaklar yüklemen için şahsım adına cok teşekkür ederim...
 
hepsinin olduğunu bende gördüm aslında , ama ben indirirken tek tek çok canımı sıkmıştı. Belki hepsini bir anda almak isteyen arkadaşlar olabilir diye -ki ben de isterdim : ) - böyle bütün olarak ekledim..
 
Gazi üniversitesinin de hazırladığı dersler var, AB projesi olarak. Tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,854
Son üye
Enes.trk

Yeni konular

Geri
Üst