svchost.exe,lsass.exe yardım lazım acil

SHuT UP

Üye
Katılım
23 Nis 2014
Mesajlar
100
Puanları
1
Bugün bilgisayarım anakart değişikliğinden geldi ve svchost ve lsas exe lerinin fena halde ram ve cpu harcadığını farkettim boştayken %50 kusur çektiğini gördüm bazen cpu normale dönüyor forumda bakındım ama tam olarak cözüm bulumadım bu konuda. Bu exeler system 32nin içinde görünüyor programsız silsem düzelir mi (combofix kullanmak istemiyorum.)
 

Ekli dosyalar

  • e.png
    e.png
    170.1 KB · Görüntüleme: 10
  • s.png
    s.png
    150.2 KB · Görüntüleme: 7
  • t.png
    t.png
    137 KB · Görüntüleme: 9
  • yy.png
    yy.png
    97.5 KB · Görüntüleme: 5
  • yyy.png
    yyy.png
    162.8 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Flood atmış gibi olcak ama yardım lazım yok mu arkadaşlar böyle bir şey başına gelmiş olan
 
Bi arkadaşımda benzer durum gördüm yeni formatlanmış makinada işlemci kullanımı %99-100 birden fazla svc user ... hizmeti açık gördüm bir kaçını kapattım otomatik yenileri açıldı ısrar sonucu yenileri açmadı makine biraz rahatladı. Sebebini bilemedim fazla zamanımız da yoktu fazla uğraşmadım.
 
Hocam system 32nin içinde olduğundan ellemeye korkuyorum ama keyloger olabilecegindende şüphe ediyorum internette yazanlara göre microsoft için çalışan bir exe ama cpu yu bu kadar yoran bir exe olmazki.Ben bunu tamire gondermeden önce hiç böyle bir sorun yoktu
 
microsoft hizmetlerini gizle ardındadn tümünü devre dışı bırak dersem sorun olur mu ?
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    149.4 KB · Görüntüleme: 10
O kadar bilgim yok, daha fazla yardım araştırma gerek! Mümünse önceden çalıştığını bildiğin sorunsuz kopya ile kendin format at.
 
Eger bilgisayara yeni dosya yuklediyseniz; bu serefsiz svchost bir cesit kayit olusturmaya basliyor. 25 megabaytin uzerinde rem kullandigi zaman gorev yoneticisinden kapatiyorum. Eger win7 kullaniyorsaniz, hangi svc hangi islemleri yapiyor oradan bakip dizin hizmetleri gibi listeleme hizmetini devre disi birakin. Xp de o sans yok, xp de kapatinca bilgisayari. Ses suruculerini, bilgisayari yeniden baslatincaya kadar devre disi birakiyor ama sadece sistem sesleri duruyor. İs geregi xp ve 7 kullaniyorum. Xp bazen ne ana nede avrat biraktiriyor kendine sirf bu yuzden. Bu windows galiba viruslerin en buyugu..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst