stm324, simulasyon, keil

smm2017

Üye
Katılım
18 Tem 2011
Mesajlar
111
Puanları
1
arkadaşlar merhaba
geçenlerde bir iş başvurusunda bulundum firma işe alım için öncelikle bir proje sunuyor ve bu porjeden başarılı olanları görüşmeye çağırıyorlarmış.bnm de projede takıldığım yerler var size sormak istedim öncelikle biraz projeden bahsedeyim;

STM32F373 veya STM32F407 mikrodenetleyicisini kullanarak, KEIL C++ derleyicisi ile aşağıda detayları verilen uygulamayı yapınız.
Örneğin, ADC den belirli bir zaman aralığında okunan değerleri EEPROM'a kaydedip, sonra bu verileri bir fonksiyonda işleyip sonucu USART aracılığıyla başka bir mikrodenetleyiciye gönderin. Bu şekilde kurguladığınız senaryoda bütün modülleri mantıklı bir şekilde kullanmaya çalışın. Birden çok mikrodenetleyici kullanabilirsiniz. LCD ekran, sıcaklık sensörü, konum sensörü, hız sensörü, ivme-jiroskop sensörleri, butonlar, motorlar, ledler gibi komponentler ile zenginleştirebilirsiniz.

tabikide sizden projeyi yapmanızı isteiyorum :) sadece takıldığım yerler var öncelikle bmn daha öçnce hiç stm programlamadım fakat öğrenmeye çalışıyorum neyse takıldığım yerler;
1-) anladığım kadarıyla bnden simülasyon istiyorlar fakat stm proteusda olan bir işlemci değil. keil de simulasyon var ancak öle devre kurmalı falan değil sadece çıkışları gösteriyor. birden fazla mikroişlemci kullanabilirsiniz demiş öle bir şeye olanak sağladığını sanmıyorum başka bir öneriniz var mı acaba ? ya da proteusa kütüphanesi var mı ben aradım bulamadım. ya da başka bir programda simüle edilebilir mi?
2-) Bu konuda gerçekten sınırlı sayıda kaynak var acaba sizin bildiğiniz veya elinizde olan bir kaynak var mı?
3-) önerileriniz ve yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin arkadaşlar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,322
Kullanıcılar
449,853
Son üye
Megaronn

Yeni konular

Geri
Üst