step motor surucusu yardım

burarda

Üye
Katılım
3 May 2008
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
39
arkadaslar merhabalar ben 3 4 gun once bı kart aldım bı sıteden ve bu kartı dun deneme sansım oldu...kartı mach3 programının manuel kontrolu ıle denemek ıstedım ama motorlarda tıtreme var yanı cok kotu bı sekılde donuyo..ılk taktıgımda sadece x eksenınde bı yavas donme vardı ama sonradan butun motorlar aynı sekılde cok kotu donuyo yavas yavas tıtreye tıtreye bazen duruyo benım elım basılı ıken kontrol dugmelerıne nerededır hatam guc kaynagı olarak bılgısayar powerı kullandım 12 volt 16 amper yazıyo cıkısında 12 voltu gordum olcu aletınde ama amperı olcemedıgım ıcın bılmıyorum acaba amperden kaynaklanabılır mı sımdıden tesekkur edıyorum..
otomasyon
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
step motorun kablolarındaki bağlantı sıralaması yanlış olduğunda motoru titretiyor. senin devrende de boyle bağlantı hatası olabilir mi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,098
Mesajlar
914,955
Kullanıcılar
449,798
Son üye
jsons

Yeni konular

Geri
Üst