Statik elektriklemek istiyorum

Katılım
3 Tem 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
32
çalıştığım şirket bünyesinde üretilen ürünlerin işlen görecekleri yere statik ile yapıştırıyoruz. yurt dışından ithal ettiğimiz çok pahalı bir aparat yardımıyla yaşadığımız bazı sorunları çözdük. apart içerisinde ki mühürlü kısımda (direnç diye tahmin ediyoruz) ne olduğunu ve statik hesabını ve kontrolünü nasıl yaparız. yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. HİZMET ALIMI YAPILABİLİR.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Statikleme için + / - yüksek voltajlı bir sistem olduğunu tahmin ediyorum. Direnç diye tahmin ettiğiniz aparat büyük ihtimal ile yüksek gerilim trafosudur. Aynisinden 2 adet olur biri + diğeri - voltaj üretir. Kullandığınız malzeme kullanım amacı mesafe VS VS 3-5 bin volttan 100-150 bin volta birkaç wattan yüzlerce watt'a kadar değişir.

Doğru yolda isek yardımcı olmaya çalışırım.
 
ÜZerindeki uyarıları ve makineden bir kaç detay fotolayın daha rahat yorum yaparız. Hatta "Olay yeri inceleme " ayaykkabı izi vb. çıkartmak için benzer alet kullanıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,292
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst