STARTER Programı ile parametleri çekmek

bsfrot

Paylaşımcı üye
Katılım
14 Ara 2010
Mesajlar
522
Puanları
149
Ethernetle haberleşen bir sürücüden parametreleri çekmek istiyorum.Bunu ethernet kablosu ile yapabilirmiyim?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Schneider da yapabilirsiniz ama diğerlerini bilmiyorum. Soruyu sorarken marka model belirtmez iseniz size kim nasıl yardımcı olacak.
 
Pardon Hocam;

O zaman söyle belirteyim:

Cihaz siemens sinamics hız kontrol cihazı.( cihaz ters bir yerde olduğundan marka modeli su an için göremiyorum) S71200 bir plc ile ve ekranla ethernet üzerinden haberleşiyor.PLC programına online olduğum zaman ıp üzerinden sinamic hız kontrolünü porogram içerisinde görebiliyorum.

Ben bu sürücünün parametrelerini backup almak istiyorum.direkt starter programı ile ethernetten bu sürücünün parametrelerini çekebilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler.
 
Eğer cihaz PN portlu ise çekersin. Starterdan bağlan , taradığın zaman cihazı görmesi lazım.
 
Taratmaya başlamadan önce PG/PC İnterface ayarlarından bağlı olduğum ethernet portunu seçtiğim halde set interface kısmında sürekli , serial cable (PPI) seçeneği isaretli bir türlü değişmiyor?

Sanki PPI kablo ile bağlanmaya izin veriyor?
 
aldığım hata bu arkadaslar..deneyimli arkadaşların yardımını rica ederim.
 

Ekli dosyalar

  • adsız.rar
    53.9 KB · Görüntüleme: 20

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,942
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst