staj dosyası

turgay44

Üye
Katılım
30 Tem 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
38
arkadaşlar acilen staj dosyasına ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler.
 
kardeşim aynı sorunla bende karşı karşıyayım,ama ALLAH'ım sanada banada kolaylık versin..demek istedigimi anlamışındır.ben internette 1 aydan bu yana arıyorum ama malesef..
 
Sitede birçok staj dosyası mevcut. Ayrıca kolay hazırlamak için bir yol. Öncelikle iki sayfa staj yaptığınız işletmeyi tanıtıyorsunuz. Sonra yapılan ürünleri ve işlemleri. Bir işçi buluyorsunuz o size bir döküman bulur geçmişte yapılan işlerle ilgili. O defteri alıyorsunuz yazıyorsunuz aynen. Ha naylon yapıyorsanız o başka. Hem akıl verme dosya ver de diyebilirsiniz haklısınız :) Ben de bulursam bahsettiğim şeyleri yapmaktan kurtulurum.
Kolay gelsin.
 
aynı dert bende var.. ugrasıp duruyorum ..
 
Arkadaşlar sıze yardım edebilirım ama 1gun bekleyın benım dosyayı bulmam lazım xD
 
Sana yardım edebilirim ama bir gun bekle ve lıse staj dosyasımı oldugunu soylersen sevınırım :confused:
 
Kontrolkalemi sitesindeki bilgilerle en az 100 tane staj defteri doldurulur o kadar bilgi mevcut yeterki azıcık araştırın.
 
Arkadaşlar öncelikle 3-4 sayfa şirketi tanıtın ve bu sayfaları şirketin resimleriyle süsleyin.şirket bilgilerini zaten o şirketin internet sayfasında bulabilirsiniz.Resimleri de ordan alın.Daha sonra o şirkette üretilen ürünler veya porjeler hakkında bilgiler verin.Bununla ilgili dökümanları sa o şiirketin AR-GE departmanından bulabilşrsiniz.Son olarak da staj süresinde hangi çalışmayı yapmışsanoz onun hakkında bişeyler yazın..Bu tarz hazırlanmış bir staj defteri en az 15 sa tutacaktır ki yeterli bence..bir de kapak yaparsınız bu iş biter
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst