SONY TV ARIZASI YARDIM

mehmet1.

Üye
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
30
CAM00311.jpgCAM00310.jpgCAM00312.jpgArkadaşlar evimde kullandığım sony tvimde yatay bir çizgi oluştu ilk başlarda küçücüktü büyüdükçe büyüyor nedir bu anlamadım neyden oluyor arkadaşlar lütfen yardım edin. Elim elektronik işlere yatkındır neyden olduğunu söylerseniz belki yapa biirim garantisi bittiği için gönderemiyorum anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.ekranda darbe izi felan yok kendiliğinden çıktı. AYRIYETEN TV KENDİLİĞİNDEN HDM BAĞLANTISI KESİLİYOR KAPANIP GERİ AÇILIYOR.(SONYKDL40EX402)
 
kardeş koansötör arızasında ekranda çizik çıkarmı ki
 
Ekli dosyayı görüntüle 18791Ekli dosyayı görüntüle 18793Ekli dosyayı görüntüle 18792Arkadaşlar evimde kullandığım sony tvimde yatay bir çizgi oluştu ilk başlarda küçücüktü büyüdükçe büyüyor nedir bu anlamadım neyden oluyor arkadaşlar lütfen yardım edin. Elim elektronik işlere yatkındır neyden olduğunu söylerseniz belki yapa biirim garantisi bittiği için gönderemiyorum anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.ekranda darbe izi felan yok kendiliğinden çıktı. AYRIYETEN TV KENDİLİĞİNDEN HDM BAĞLANTISI KESİLİYOR KAPANIP GERİ AÇILIYOR.(SONYKDL40EX402)
MERHABA
bu arızaya kesin ve doğru cevap verebilecek kişi sadece yetkili servisi veya aynı arızayı gidermiş bir başka arkadaş olabilir.
ancak size bir fikir vermesi açısından kendi fikrimi ve tavsiyemi vereyim.bu arızanın kaynağı,ön panel(lcd ekran) veya ara bağlantı flex kablolar olabilir.bir başka ihtimal ekran sürücüleri (ekran kartı) arızalı olabilir.tabi bütün bunlar hep varsayım.arızayı doğru tespit edebilmek için tüm bu saydıklarımı yenileri ile değiştirip denemek gerekiyor.ancak bu malzemeleri sizin temin etme şansınız pek yok,dolayısıyla yetkili servise değil ama (muhtemelen astronomik bir fiyat verirler) güvenilir bir tamirciden teknik destek almanız gerekiyor.nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama anadolu yakasında oturuyorsanız bana özelden mesaj atın sizi bir arkadaşıma yönlendireyim.iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst