solo buzdolabı ankastreye dönüştürülür mü?

kakule67

Üye
Katılım
4 Eki 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
56
Merhaba,

Hotpoint Arsiton NMTM 1911F modeli no frost buzdolabı kullanıyorum. Buzdolabımdan performansından gayet memnunum.

Ancak yeni taşındığım evde mutfak ve tüm mutfak aletleri ankastre olduğu için, dolap bembeyaz kazulet gibi sırıtıyor. Önce inox görünümlü filmlerle kaplamayı denedim ama dolap kapağı dışa doğru bombeli olduğu için hiç güzel olmadı.

Sorum şu: solo olan bu model buzdolabımın her iki kapağınında sac kısımlarının sökülerek yerine inox (veya görünümlü), veya ahşap kapak gibi bir kapakla değiştirip ankastre görünümü vermem mümkün olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler
Cihan
 
kardeş kapakları sök reklam işi yapan tabelacılara götür güzelce mobilya rengine uygun kaplayıp versinler.
 
aslında ben anlatamamışım. ben kaplatmak değil kapağın dış kısmını değiştirmeki, değiştirirken de istediğim renk veya desen değiştirmek istiyorum. hem kötü beyazdan hem de o dışa doğru tombul bombeyi hiç sevmiyorum.
 
Kapaga bse yapamassn distan bi ek kapk at diebilirler buda kapı menteselerinin omrunu kisaltir kapi hafif olck bse yapmn lazm ince aliminyum sacdan yapabilirsin bn yaptim gecen yil hala calisio

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
merhabalar sizin dolap mobilyanın içine giriyorsa bir mobilyacıya aynı agaçtan mobilyanın içine girdigi kısma bir menteşeli bir kapak yaptırın ... dolap kapagıyla ahşap kapagın birlikte açılılacagı şekilde birbirine tutturun bunun için kızaklı bir sistem yapılması lazım mobilyacı halleder ankastre sistemler böyle yapılıyor...
 
Merhaba Murat Usta
Benim sorunum da oldukça benzer. Mutfak dolaplarını yapan usta buzdolabı kapağına bu kızakları yerleştiremeyeceğini, bunun olamayacağını söylüyor. Buzdolabı salonun ortasında kaldı, gördükçe sinir oluyorum. Bunu monte edebilecek bir usta tanıyor musunuz? Ev İstanbul Avrupa yakasında. Yanıt verirseniz minnettar kalırım.
Saygılar
Emine Belgin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst