sneijder kontaktör arızası

İlk mesajısınızda, üçgen kontaktörü dediniz, son mesajda ise Yıldız kontaktörü dıyorsun. Yıldız kont, 10 sanıye kadar çeker, yanması mantıklı değil..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Schneider de bu ve bu gibi sorunlari bende cok yasadim. Ben kullanmiyorum onun yerine siemens tercih ediyorum.

Cabuk bobin yakma, kontak sorunlari, motor korumalarin yardimci kontak problemleri vs vs. Zaten sistemde ariza varsa oda schneider malzeme ise hemen degistirin diyorum. Ariza aratmiyor :))
 
Schneider'i değiştir buda alman ama bir siemens değil kalite olarak...
 
fransızın yemeği bile yenmez...Amaç mal kötülemek değil .Schneider,makinedeki en büyük problem,arıza olduğunda ilk baktığım yardımcı kontaklar ve motor korumalar ancak ana kontaktör schineider ve yanmıyorsa ilginç bir şey var sistemde kontaktör bobinine bir yerden faz dönüşü olabilir yeni bobin gerilim yüzünden yanabilir .Legrantın farklı voltajlarda çalışabilen kontaktörleri var.Birde bobin ve kontak değişimi problemli olabiliyor tamirli kontaktörü hassas noktalarda kullanmayın...
 
Aynı panoda küçük güçe nisbeten büyük güçlü bir sürücü ürettiği 300küsür Hz tek harmoniği şebekeye basıyor olabilir.Şebekede sönümlenen bu frekanslar yakınındaki herşeye zarar verir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,478
Kullanıcılar
449,892
Son üye
bekmezci

Yeni konular

Geri
Üst