Sizce sorun kartın manyetiğindemi?

asilçocuk

Üye
Katılım
21 Tem 2009
Mesajlar
12
Puanları
1
Klimam aldığımdan beri hep aynı serinlikte soğutuyor,aynı sıcaklıkta ısıtıyor. Kumandadan derece indirsekte,çıkartsakta hep aynı.Lütfen beni bilgilendirirmisiniz?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Klimam aldığımdan beri hep aynı serinlikte soğutuyor,aynı sıcaklıkta ısıtıyor. Kumandadan derece indirsekte,çıkartsakta hep aynı.Lütfen beni bilgilendirirmisiniz?

S.A.
Klimanız inverter değilse çalışma anıyla durma anı arasında kalan üfleme sıcaklığı aynıdır kumandadan ne derece ayarlarsanız ayarlayın üfleme sıcaklığı kesinlikle değişmez. Sadece ayarladığınz sıcakığ gelince durur. Eğer klimanız inverter ise kumandadan set ettiğniz sıcaklığa gelince set sıcaklığında yada set sıcaklığından 2-3 derece fark ile üfler. Kolay gelsin.
 
Klimam Aeg eurolüx 24 lük, inverter değil, bu garip değilmi,derece yükseltsekte indirsekte hep aynı soğukluk.Fanın üfleme kuvvetinden bahsetmiyorum,ısıda az da olsa fark olmuyor,donuyoruz karşısında.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
24 binlik cihazın karşısında zaten durulmaz. fan hızını düşürün veya set değerini yükseltin. insan normalde 26 derecenin altında üşümeye başlar ama bazı arkadaşlar 18 e felan ayarlar bunu bu kullanım yanlıştır klima taş çatlasın24 dereceye ayarlanır. sıhhatli çalışması için.bir cihaz soğutmuyor diye 18 dereceye ayarlanmışsa demekki o cihaz oraya yetersizdir. set değerleriyle oynama gereksizdir.
 
Servisi aradık 25 derecede fan hızını en yüksekte çalıştırın dedi,yine donuyoruz.
Yani sadece tek derecede çalışıyor klima,ılık kullanamıyorum.30 derecede de aynı soğukluk,17 derecede de aynı soğukluk.Servis bizi oyalıyor mu acaba?
 
klimaların ürettikleri ısı btü degerleri ile sabittir .Eger yönlendiriciler sabit oturdugunuz bölgeye ayarlanmışsa üşümeniz dogaldır .18000 btu ve üstü klimaların hava kanatcıkları ısı yogunlugu fazla olan tavana dogru ayarlanması daha faydalı olur ayarladıgınız ısı degeri ortam ısısının degeridir klimanızın bulundugu ,havayı kendi bünyesine çektigi ısı birimini sensörler sayasinde hissedip on/off (termostat açar veya kapar) sistem ısı ayarı, (misal )ses düzenlerindeki gibi ayarlanamaz
 
merhab sevgili arkadaşlar

otomasyon ve kart üzerinde arkadaş varmı aranızda
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadasım kumanda uzerındekı dereceyı ındırsende kaldırsanda aynı havayı ufler klımaların özelliği bu. derece sadece klımanın calışma süresini ayarlar.26 ya ayarladıgını varsayalım,klıma oda sıcaklıgını 26 ya getırene kadar calısır sonra dınlenmeye gecer.klımada herhangı bı arıza yoktur...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,249
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst