Simatic Siemens Plc Windows 7 Ye Nasıl Kurulur ?

ADINLAR

Üye
Katılım
7 Eki 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
33
Arkdaşlar Selamun Aleykum Ben bu siemens Plc İçin Yeni laptop Aldım..
ama Laptop windows 7 ve Bu Plc yi Windows 7 De Kurmayı Denedim Ve Kurulmadı Windows 2000 veya Xp İşletim Sisteminde deneyin Gibi İngilizce Bir Uyarı Aldım .. Ve Xp Yaptım Laptopu Kurdum Çalışıyor Sorunsuz Çok Güzel Ama Bu Sefer Bilgisayarım Hantallaşmaya BAşladı Yani Ağırlaştı Yani i5 Teklonojili 4 Çekirdekli 3 Gb Ramli bir Bilgisayar Nasıl Olurda Ağır Çalışır dedim Yani Sordum Soruşturdum Arkdaşlar Dedi Donanımları Belki Xpyi Desteklemiyor O yüzden Ağırlaşıyor Dediler Sorun NE Bİlmyiroum Ama windows 7 dede Bilgisayar Hızlı ve Bu Plc yi Windwos 7 de Kurmak İstiyorum Yardım Edermisiniz.....
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
win 7 sürümünüz nedir ? home edition ise çalışmaz...
 
Hasan Bey Ben Simatic v.5.5 Nerden BUlabilirim Lisanslı Yada Lisanssız Crack Fark Etmez Bir Adres Gösterebilir misiniz ?
 
İşletim Sistemi Windows 7 home Premium Çalışırmı ??
 
step 7 micro/Win home edition da çalışıyor, simatic manager ise professional ve daha üst sürümlerde (xp mode olduğundan dolayı) çalışıyor. home versiyon kullanıyorsan xp mode ayrıca kurman gerekli.
 
dostum windows 7 de microwin hariç hepsi çalışıyor ben denedim...
 
eğerki 32 bit bir windows 7 kuruluysa step 7 v 5.5. kolaylıkla çalışıyor tabi yukarıda belirtildiği gibi home edition OLMAMALI windows 7 nin sürümü.
Ben bu v 5.5. sürümünü buldum bir yerden ve çalıştırdım.
Laptopumda ise windows 7 64 bit yüklü ve format atmak istemiyorum.Sorum şu;
windows 7'nin üstüne windows xp mode kursam çalışır mı ki?
Bu şekilde çalıştıran arkadaşlar var mı??*
 
işletim sisteminiz 64 bit ise çalışmaz.
sadece 32 bit olan işletim sistemlerinde çalışır.
veya bilgisayarınızda 64 bit işletim sistemi varsa işletim sisteminizi bozmak istemiyorsanız virtual pc kurun içine xp kurun sonra istediğinizi çalıştırabilirsiniz ben öyle kullanıyorum.
saygılar.
 
Konusu açılmışken 5.5 için service packleri yüklerken hepsini üst üste,sıraylamı kurmamız lazım acaba yoksa en son yayınlanan service packi yüklemek yeterli gelirmi ?Birde bu service packlere ulaşabileceğim bir link verebilirseniz sevinirim,hayırlı çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst