silecek motoru bağlantı şeması

eser@

Üye
Katılım
8 Ara 2010
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
32
Arkadaşlar merhaba
elimde 24 volt silecek motoru var bunu 24 volt güç kaynağıyla çalıştırmam gerekiyor ancak bağlantısı hakkında bilgim yok resime bakarak bağlantılarının nasıl olacağını bilen var ise bana bilgi verebilir mi teşekkür ederim.
birde sürekli çalışmaya uygun mudur ? 20141027_142058.jpg
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kendi kullandıklarımda kırmızı-mavi yüksek devir ,kırmızı yeşil düşük devir olarak çalıştırmıştım,bunlar torklu dc motorlardır,kabloları yer değiştrirerek dönüş yönünü değiştirebilirsin,sürekli çalıştırmayla ilgili soruna gelince ben 8 saat aralıksız çalıştırmıştım bir konveyör bant döndürmek için ,fakat aşırı ısınıyorlar.Güç kaynağının amperi yüksek olması gerek çünkü 4-5 A akım çekiyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst