Sigorta ve kaçak akım rölesi değişimi yapılırken cihazlar yandı

Yanlis okudum hocam kusura bakmayin.tez dogrulaniyor: ))
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Hocam tez dogrulansa da ne kadar guvenilir tartisilir .ben sadece aklima gelmisti ondan dolayi yazdim.siz yine de isi garantiye alin.urunu aldiginiz yerle gorusun
 
Hocam tez dogrulansa da ne kadar guvenilir tartisilir .ben sadece aklima gelmisti ondan dolayi yazdim.siz yine de isi garantiye alin.urunu aldiginiz yerle gorusun
Tamam görüşürüm. Bakalım nasıl cevap verecekler.
 
Elektriksel testlere tabii tutmak lazım. Ağırlığını bile gramına kadar aynı yapıyorlar, bazılarının üzerindeki yazılara kuvvetlice parmağınızı basıp kaydırdığınızda yazıları kayıyor, bazı ürünlerde onuda yapmayı beceriyorlar. Birkeresinde üzerinden nominal akımın neredeyse yarısı kadar akım çekilen siemens sigortanın plastiğinin kaynadığına baloncuklar çıkardığına şahit olmuştum.
 
Hocam kesin bi bilgi degil ama sigortayi elinize alin 1 konumunda olsun.bi elinizin icindeyken diger elinize hizlica vurun .normalde sigorta atmaz ama sahte urunlerde attigini soyluyorlar.
Dedigim gibi kesin bilgi degil.denemedim de.bu isin en garanti cozumu tanidiginiz guvenilir esnaflardan malzeme almak bana gore
Usta orijinal sigorta atar ama attığında çıkardığı ses farklıdır. Bana anlatan öyle anlattı. Bu testi yaparken hem orijinal hemde sahte ürün olmalı ki test doğru çıksın. Ben test ettim sigorta böyle test edince atıyor!
 
Sn @c.berkan dedigim gibi denedigim bir durum degil ya da kesin bi bilgi falan degil.sadece oyle duymustum.zaten mesajimin devaminda belirttigim gibi guvenilir yontem degil bu !
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst