Sigorta ve kaçak akım rölesi değişimi yapılırken cihazlar yandı

Firmaların liste fiyatları üzerinden %40-45 iskonto yapıldığı görülmüştür. Müşteriye göre iskonto oranı verirler. Stok ürünler olabilir, sahte ürün de olabilir. Bazılarını ayırt etmek oldukça zor oluyor.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Stok ürünler olabilir, sahte ürün de olabilir. Bazılarını ayırt etmek oldukça zor oluyor.

haklısınız.bir şehir efsanesi de olabilir ama duyduğum bir hikayeyi anlatayım ;

yıllarca siemenste çalışmış bir usta başına sahte bi siemens kontaktör vermişler test et diye.ve usta başı bu ürün orjinal demiş.oysa ki ürün sahte.

bu noktada kesinlikle güvenebileceğimiz sağlam esnaflardan ya da firmalardan ürün almak çok sağlıklı olacaktır.meşhur sloganı tekrarlamakta fayda var : elektrik şakaya gelmez.
 
Elektrikçiyi aradım

Adam rahat nötr gevşekliğini bilemezdim diyor

Mahkemeye vereceğim ama bu süreçte bozulan tv ve monitörü tamire versem yetkili bir servise tabi ki ve fatura alıp faturayı mahkemeye sunsam olur mu acaba
 
Bence savcılığa bir dilekçe ver ;şikayetçi ol ; hiç birşeyide tamire falan verme ; belki savcılık bu durumda mevcut aletlerin durumuna dair ve mevcut tesisatın durumuna ait bilirkişiye tespit falan isteyebilir.
 
Sayin @Öğretmen27 urunler sahte degil diyorsunuz ama bu fiyatlar siemensin urun katalogunda bulunan birim fiyatlarinin bile altinda.mesela 2014 salt katalogunda b tipi 16A monofaze sigorta fiyatlari 9.30 tl ile 24.60 tl arasinda .bunlar gecen senenin fiyati ve kdv dahil edilmemis degerler.bunlari da goz onunde bulundurdugunuzda yuzde 60 yuzde 70 daha ucuza almis oluyorsunuz o urunu.toptancilar cok ucuza alsalar da bu oranda bi fiyat farki cok garip.bence o kadar emin olmayin ürünün orjinal olduğuna
Ürünün orjinal olduğunu nasıl anlarım? Söyleyin sigorta panosunu söküp bakayım size bilgi vereyim. Dediğiniz fiyatları siz yazmadan bende inceledim. Hatta alışveriş yaptığım toptan fiyatına malzeme satan arkadaşla görüşeceğim. Bu fiyat farkına nasıl cevap verecekler merak ediyorum.
 
Hocam kesin bi bilgi degil ama sigortayi elinize alin 1 konumunda olsun.bi elinizin icindeyken diger elinize hizlica vurun .normalde sigorta atmaz ama sahte urunlerde attigini soyluyorlar.
Dedigim gibi kesin bilgi degil.denemedim de.bu isin en garanti cozumu tanidiginiz guvenilir esnaflardan malzeme almak bana gore
 
2 tane simens sigorta var denedim atıyor. :D Çin malı sigortalar var aynı hızda vurdum atmadı.
O zaman sahte mi?:D
 
Hocam dedigim gibi sadece bi duyumdu bu kesin bilgi degil.siz de test ederek yanlis bi tez oldugunu ispatlamis oldunuz : ))
Neden yanlış? Tez doğrulanıyor. Atıyorsa sahtedir dediniz. Simenslerde attı ama çin malı sigortalarda atmadı.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,862
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst