Set PG/PC Interface Sorunu

khino

Üye
Katılım
27 Tem 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar V3.2 STEP 7 MicroWIN SP4 (S7-200)' de Set PG/PC Interface kısmında normalde COM olması lazım fakat yalnızca USB var, communications kısmında da haliyle USB bağlantısı gözüküyor ve tamama basıldığında usb not found gibi bir yazı çıkıyor. bildiğim kadarıyla bu bağlantı COM olacak. nasıl halledebilirim acaba bunu?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Microwin 4.0 ı yükle .......

*******
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
başka bir çözümü yokmudur.
bir soru daha; bu usb şeklinde gösterilen bağlantı hatası bana bir sorun yaratırmı? (not: plcyi pcye bağlanarak kullanmayacağım, simulasyon kullanacağım.)
 
merhaba öncelikle..
programı komple kaldır .. once mw4.0 sp1 veya 2 yi yukle.. kurulumdan sonra pc yi aç kapa.. bu kez uzerıne sp6 yı yukle.. pc hardware problemın yoksa kesın calısacaktır
 
herkese merhabalar.Win 7 ultimate kullanıyorum.Bilgisayar a tia portal wincc(licance hatası veriyor) ve PlcSİM(4 adet dll dosyası hatası veriyor ama içerisinde bulunuyor bu hatadan sonra da açmıyor) yükledim.Asıl problem e gelelim :)) Bilgisayar da SET PG/PC Interface (32 bit) i çift tıklatıp açtığım da içerisi boş herhangi bir uygulamayı seçip ne INSTALL ne de UNINSTALL yapamıyorum.BU ve diğer problemlerime çözümünüz varsa çok çok iyi olur herkese iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst